Νίκος Ανδρουλάκης: Απ' τα συγχαρητήρια και τους επαίνους στην Καΐλή, στη διαγραφή της

Νίκος Ανδρουλάκης: Απ' τα συγχαρητήρια και τους επαίνους στην Καΐλή, στη διαγραφή της

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις για την Εύα ΚαΙλή μετά τη σύλληψή της στις Βρυξέλλες για την υπόθεση χρηματισμού και διαφθοράς και όλοι σπεύδουν, εντός και εκτός Ελλάδας, να κρατήσουν αποστάσεις από την ευρωβουλευτή με την οποία μέχρι λίγες ημέρες πόζαραν δίπλα δίπλα για φωτογραφίες και αντάλλασαν φιλοφρονήσεις.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ και συνάδελφός της στο Ευρωκοινοβούλιο Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος έσπευσε να την διαγράψει και να επιδιώξει τηλεοπτική παρουσία το Σάββατο το πρωϊ προκειμένου να την κατακεραυνώσει και να τραβήξει την διαχωριστική γραμμή του κόμματος του με την κατηγορούμενη Εύα Καϊλή.

Ήταν ο ίδιος βέβαια που πριν μερικούς μήνες όταν η κ. ΚαΊλή εξελέγη αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο Νίκος Ανδρουλάκης έσπευσε να την συγχαρεί με ανάρτησή του στο Twitter την οποία σήμερα έσπευσε να αποσύρει.

Μπορεί σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να χαρακτηρίζει την κ. Καϊλή "Δούρειο Ίππο" της ΝΔ αλλά τόσους μήνες την ανέχτηκε όπως ανέχτηκε και τις προκλητικές δηλώσεις της για το Κατάρ.

Φαίνεται όμως, πως οι δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ότι εδώ και μήνες την είχε θέσει εκτός κόμματος δεν πείθουν και χαρακτηρίζονται ακόμη και από στελέχη του Κινήματος προφάσεις εν αμαρτίαις και καταλογίζουν στον Νίκο Ανδρουλάκη μειωμένα αντανακλαστικά και ολιγωρία.