Το ευχαριστώ του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Κώστα Καραμανλή

Το ευχαριστώ του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Κώστα Καραμανλή

Ο Κώστας Καραμανλής επισημοποίησε την εδώ και καιρό απόφασή του να μην παραμείνει ενεργός κοινοβουλευτικά. Τις ευχαριστίες του προς τον πρώην πρωθυπουργό εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Για τη διαχρονική προσφορά του στην παράταξη και τον τόπο, ευχαρίστησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τον πρώην πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή, ο οποίος ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Κώστα Καραμανλή για τη διαχρονική προσφορά του στην παράταξη και τον τόπο. Προσωπικά, μάλιστα, δεν ξεχνώ ότι υπό τη δική του κομματική ηγεσία εντάχθηκα στην πολιτική. Γνωρίζω ότι έχει πάντα στην καρδιά του τη Νέα Δημοκρατία. Πολύ περισσότερο σήμερα, που η καμπή στη δική του πολυετή διαδρομή συμπίπτει με το άνοιγμα νέων και αισιόδοξων οριζόντων για την πατρίδα και το κόμμα μας. Γι' αυτό και είμαι σίγουρος ότι, απ' όπου και αν βρίσκεται, θα συνεχίσει να αφιερώνει όλες του τις δυνάμεις για το καλό της Ελλάδας και της μεγάλης μας παράταξης. Και θα είναι παρών στη μεγάλη εκλογική μάχη που ξεκινά».