Εκλογές 2023: Ολα δείχνουν και... debate Μητσοτάκη - Τσίπρα

Εκλογές 2023: Ολα δείχνουν και... debate Μητσοτάκη - Τσίπρα

Δεν αποκλείει τη διεξαγωγή τηλεμαχίας (Debate) ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο ενός debate του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των συντακτών.

Συγκεκριμένα, με αφορμή τη δική του τηλεμαχία με την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι όταν ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος όλοι θα έχουν την ευκαιρία για debate. «Θα υπάρχουν διαβουλεύσεις και συζητήσεις και κατά τη διάρκεια της εκλογικής αναμέτρησης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τις εκλογές, τόνισε ότι θα ενημερώσει ο πρωθυπουργός για την ημερομηνία με τον πιο επίσημο τρόπο, ενώ υπουργικά συμβούλια θα έχουμε μέχρι να διαλυθεί η Βουλή.

Ο κ. Οικονόμου σχολίασε και την απόφαση του Κώστα Καραμανλή να σταματήσει την εκλογική του διαδρομή. Τόνισε ότι θα είναι δίπλα στον πρωθυπουργό και θα στηρίξει την προσπάθεια επανεκλογής της Νέας Δημοκρατίας.

Όσο για τις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με διάταξη για το Πόθεν Έσχες, απάντησε ότι οι διατάξεις εκσυγχρονίζουν τη διαδικασία, την κάνουν πιο λειτουργική και με διαφάνεια.

Τέλος, κάνοντας μια αναφορά στο Market Pass, ο κυβερνητικό εκπρόσωπος επεσήμανε ότι χθες το βράδυ οι αιτήσεις είχαν ξεπεράσει τις 1,2 εκατ.

Πηγή: Newsbomb.gr