Αδιανόητο! Ο Πολάκης επικήρυξε 39 δημοσιογράφους και 13 δικαστές

Αδιανόητο! Ο Πολάκης επικήρυξε 39 δημοσιογράφους και 13 δικαστές

Πρωτοφανής απειλή και στοχοποίηση δικαστών και δημοσιογράφων από τον Παύλο Πολάκη...

Με μία απίστευτη ανάρτηση που αποτελεί ξεκάθαρη στοχοποίηση των δικαστών που καταδίκασαν τον Νίκο Παππά και όχι μόνο, ο Παύλος Πολάκης δείχνει τη γραμμή ΣΥΡΙΖΑ τις ημέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές υπό την πλήρη κάλυψη του Αλέξη Τσίπρα και επαναφέρει στο προσκήνιο την περίοδο πριν το 2015 με τις πλατείες, τις κρεμάλες και τις αφίσες “καταζητούμενων” δημοσιογράφων και τραπεζιτών

Ο εκ των στενών συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα επικήρυξε 39 δημοσιογράφους και τους δικαστές δημοσιεύοντας τα ονόματα των δικαστών του Ειδικού Δικαστηρίου που ομοφώνως έκριναν ένοχο τον Νίκο Παππά για παράβαση καθήκοντος και τον καταδίκασαν με την ανώτατη προβλεπόμενη ποινή (με 3ετή αναστολή).

Προτρέπει να «καθαρίσουμε από αυτούς» βάζοντας στο κάδρο 39 δημοσιογράφους που δεν συμμορφώνοντας προς τις υποδείξεις του αναρτώντας αφίσα που εχει δημοσιευθεί στο “Μακελειό”.

Ο Πολάκης αποκαλύπτει τη λογική και το σχέδιο του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ για πλήρη έλεγχο των αρμών της εξουσίας αφού τονίζει πως μόνο έτσι θα είναι αλλιώς τη δεύτερη φορά που πλέον μετατρέπεται σε κεντρικό σύνθημα της Κουμουνδούρου. Αλλά και το σχέδιο για εκτροπή αφού η τοξικότητα αυτού του είδους αντιγράφει τον τραμπισμό και οδηγεί σε μια αλά γκρέκα αμφισβήτηση των εκλογικών διαδικασιών, ενδεχομένων και των αποτελεσμάτων αυτών.

Το τραγελαφικό πάντως είναι πως δηλώνει πως θα υπάρξει εθελούσια για τους δικαστές άνω των 60 την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση επιχείρησαν να αυξήσουν τα όρια συνταξιοδότησης προκειμένου να παραμείνει πρόεδρος στον Άρειο Πάγο η Βασιλική Θάνου.

Σε κάθε περίπτωση η εμφυλιοπολεμική ρητορική του Πολάκη, οι απειλές και οι προγραφές ακόμη και τραπεζιτών (άλλωστε δηλώνει πως θα πάρει πίσω μια τράπεζα το κράτος κάτι που συμπεριλαμβάνεται και στα όσα δηλώνει ο Αλέξης Τσίπρας) έχουν την πλήρη κάλυψη του επικεφαλής και συνολικά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που σιωπούν την ώρα που ένας βουλευτής, πρώην υπουργός και εκ νέου υποψήφιος στοχοποιεί συγκεκριμένα πρόσωπα με φωτογραφίες και ονόματα που αναρτά.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης αναφέρει:

ΤΟ «ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ»…..(φωτο 1-2-3-4)

«Αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!!

Νομιζω κατάλαβαν οι περισσότεροι πλέον αυτά που φωνάζω από το 2016 …..

-Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων του Νόμου Παππα που κατάργησε η ΝΔ.Τέρμα στις Λίστες ΠΕΤΣΑ,τα λεφτά πίσω!!

-Εθελουσία στους δικαστές άνω των 60 ,δεύτερη σχολή δικαστων με παραγωγή 500 δικαστών το χρόνο για τα πρώτα 4 χρόνια ,ενοποίηση προανάκρισης με κυρια ανάκριση για υποθέσεις διασπάθισης δημοσίου χρήματος ,όπως και μέγιστη αναβολή ενός μηνός σε κάθε βαθμό εκδίκασης για αυτές τις υποθέσεις.

-Κατάργηση ΑΑΔΕ από ανεξάρτητη αρχή ,ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΛΗ και επαναφορά της είσπραξης των φόρων στο Υπουργείο Οικονομικων και στις εφορείες!

-ΥΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΕΓΧΟ τουλάχιστον μια από τις 4 συστημικές Τραπεζες ,με καταργηση του ΤΧΣ και πέρασμα των μετοχών του στο Υπουργείο Οικονομικων !

Καταργηση πτωχευτικού Μητσοτακη,νέος νόμος Κατσέλη με προστασία της πρώτης κατοικίας και ρύθμιση εξόφλησης με δόσεις που αντέχουν οι δανειολήπτες ,με μετατροπή των κόκκινων δανείων σε ΧΡΕΩΛΥΤΙΚΑ

Όχι στις διαγραφές των δανείων των μεγαλομπαταχτσηδων και μεγαλοοφειλετων (εφοπλιστές δάνεια ΜΜΕ οπως πρώτο Φλεμα κλπλκλπ)

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ/ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ!!»

Πηγή: tomanifesto.gr