Ραγδαίες εξελίξεις: Η Χεζμπολά σφυροκοπά το Ισραήλ (vid)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις και φαίνεται πως κρέμεται από μια κλωστή η γενίκευση του πολέμου στο Ισραήλ, με την επίθεση του Ιράν, να αναμένεται από ώρα σε ώρα.

Ο Τζο Μπάιντεν προειδοποίησε τους Ιρανούς να μην χτυπήσουν το Ισραήλ, θεωρώντας ωστόσο πως το χτύπημα θα συμβεί, αργά ή γρήγορα, όπως χαρακτηριστικά είπε και διατράνωσε ξανά, την αποφασιστικότητα των ΗΠΑ, να στηρίξουν τους Ισραηλινούς.

Την ίδια ώρα, η Χεζμπολά φαίνεται πως παίρνει τη σκυτάλη και με διαδοχικές μαζικές εκτοξεύσεις ρουκετών προς το Ισραήλ, ουσιαστικά δείχνει τον δρόμο για το τι θα ακολουθήσει.

Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως και οι Χούθι ετοιμάζουν μαζικές επιθέσεις με πυραύλους και drones, προς την ισραηλινή επικράτεια.

Την ίδια ώρα Κατάρ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σαουδική Αραβία και Μπαχρέιν, κάλεσαν τους πολίτες τους να αναχωρήσουν εσπευσμένα από Ισραήλ και Ιράν, ενώ οι αυστριακές αερογραμμές, ανακοίνωσαν την ματαίωση των πτήσεων προς το Ιράν, έως και τις 18 Απριλίου.

Qatar, the United Arab Emirates, Saudi Arabia and Bahrain are ordering their citizens to leave Israel and Iran immediately.

Exit mobile version