Σασμός Spoiler: Πλησιάζει η ώρα για Αργυρώ, Αστέρη και μικρό Πετρή

Σασμός Spoiler: Πώς θα αντιδράσει η Καλλιόπη μόλις αποκαλυφθεί το μυστικό της Αργυρούς;

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για το πραγματικό σενάριο και την αντίδραση του Αστέρη και της Καλλιόπης, μετά την αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού που κρατούσε η Αργυρώ και αφορά στην ταυτότητα του πατέρα του μικρού Πετρή.

Ο Αστέρης γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει από τον Σταύρο το μυστικό, πως εκείνος είναι η πατέρας του παιδιού και η Αργυρώ τα χάνει, καθώς διαπιστώνει το αδιέξοδο που έχει προκαλέσει και πως κινδυνεύουν όλα και όλοι να γυρίσουν εναντίον της.

Προσπαθεί να εξηγήσει την αλήθεια στον Αστέρη και τον λόγο για τον οποίο του απέκρυψε ένα τόσο σημαντικό γεγονός, αλλά εκείνος δεν δείχνει διάθεση συγχώρεσης, Οχι άμεσης, τουλάχιστον.

Η Αργυρώ δεν θέλει να χάσει για ακόμη μια φορά τον άντρα της ζωής της και προσπαθεί να κολλήσει το γυαλί φέρνοντας τον Αστέρη και τον μικρό Πετρή κοντά.

Το ευχάριστο κλίμα όμως δεν θα κρατήσει για πολύ όταν φτάσει στο σημείο η Καλλιόπη. Ο Αστέρης όμως της λέει πως είναι εκεί που θέλει με τα άτομα που θέλει.

Ο Αστέρης όμως θέλει να πάρει την μητέρα του ως σύμμαχο, προκειμένου ο μικρός Πετρής να ζήσει ως γνήσιος Σταματάκης μαζί με τον πατέρα του…

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Θα απαγάγει η Καλλιόπη τον μικρό Πετρή, ώστε να ζήσει για πάντα ως Σταματάκης δίπλα στον Αστέρη;

Exit mobile version