ΣΚΑΪ: Ράγισε το γυαλί με τη Φαίη Σκορδά;

Δημοσίευμα της Real News κάνει λόγο για... επικίνδυνο σημείο στις σχέσεις Φαίης Σκορδά - ΣΚΑΪ.

Είναι αλήθεια ότι η μεταγραφή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ έγινε πέρσι με μεγάλα σχέδια και ελπίδες που τελικά στην πράξη έμειναν… ελπίδες.

Η έμπειρη παρουσιάστρια τόλμησε να μπει σ’ ένα αμιγώς ενημερωτικό κανάλι με μια «μπλεγμένη» ψυχαγωγικοενημερωτική εκπομπή που δεν άγγιξε το τηλεοπτικό κοινό, ώστε να κάνει τη διαφορά.

Δημοσίευμα της κυριακάτικης Real News κάνει λόγο για τεταμένο κλίμα που επικρατεί πλέον στις σχέσεις της Φαίης Σκορδά με τον ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, γίνεται αναφορά στην πρόωρη ολοκλήρωση της εκπομπής, αφού αρχικά επρόκειτο να παίξει και την εβδομάδα διεξαγωγής του τελικού του Survivor.

Τελικά, η παρουσιάστρια ενημερώθηκε για την ολοκλήρωση των εκπομπών της στις 7 Ιουλίου και η Real News κάνει λόγο για τη δυσαρέσκεια της Φαίης Σκορδά, λόγω των συνεχιζόμενων αλλαγών στα πλάνα του σταθμού.

Υπενθυμίζουμε ότι η Σκορδά δέχτηκε μεν, αλλά με βαριά καρδιά τη μετάθεση της ώρας έναρξης της εκπομπής για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, απόφαση την οποία έμαθε από εφημερίδες και ιστοσελίδες και φέρεται να εξετάζει ακόμα και το ενδεχόμενο να «σπάσει» το συμβόλαιό της. Και μπορεί να το κάνει, αφού υπάρχει σαφής παραβίαση της αρχικής συμφωνίας από τον ΣΚΑΪ, με την αλλαγή στις ώρες προβολής της εκπομπής.

Exit mobile version