Διέρρευσε το χρυσό συμβόλαιο του Μέσι - Το αστρονομικό ποσό που πήρε από την Παρί

Διέρρευσε το χρυσό συμβόλαιο του Μέσι - Το αστρονομικό ποσό που πήρε από την Παρί

Το ποσό που αναμένεται να λάβει ο Λιοέλ Μέσι από τη μεταγραφή του στην Παρί ζαλίζει... 

Μια από τις πιο ηχηρές μετεγγραφές της καλοκαιρινής περιόδου ήταν αυτή του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν και οι όροι του «χρυσού» συμβολαίου του με τη γαλλική ομάδα διέρρευσαν το Σάββατο (18/09). Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «L'Équipe» που επικαλείται πηγές, ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να κερδίσει τουλάχιστον 110 εκατομμύρια ευρώ κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Παρίσι.

Επίσης, ο Αργεντινός θα λάβει 60 εκατομμύρια ευρώ για δύο σεζόν και το ποσό αυτό σχεδόν θα διπλασιαστεί αν τιμήσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν για ακόμα μια χρονιά. Πάντως, ο Λιονέλ Μέσι δεν αποκλείεται να βγάλει ακόμα περισσότερα χρήματα, καθώς το προαναφερθέν δημοσίευμα σε τυχόν προσωπικά ή ομαδικά μπόνους που προβλέπονται, π.χ., για την κατάκτηση τίτλων με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Δεν πρέπει να εκπλήσσει το γεγονός πως ο Λιονέλ Μέσι θεωρείται ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν, μαζί με τον Νεϊμάρ και τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος θα αφήσει σύντομα τον γαλλικό σύλλογο για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Έτσι, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση της «Daily Star», ο Λιονέλ Μέσι θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς οι αποδοχές του Νεϊμάρ μειώνονται σταδιακά.