Χριστόπουλος: «Δημήτρη σε ευχαριστούμε για όσα μας χάρισες από καρδιάς».

Χριστόπουλος: «Δημήτρη σε ευχαριστούμε για όσα μας χάρισες από καρδιάς».

Ο εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκος Superfoods μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη του τριφυλλιού.

Αναλυτικά τα όσα είπε

«Λένε ότι μια φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις κάπως έτσι λοιπόν στο λεύκωμα του Διαμαντίδη θα υπήρχαν 88.000 λέξεις . Στην περίπτωση του Δημήτρη όμως ακόμα και αυτές οι λέξεις να ήταν λίγες.

Γι' αυτό και προσπαθήσαμε να δείξουμε άγνωστες πτυχές στην καριέρα του. Οι 88 φωτογραφίες που υπάρχουν επιλέχθηκαν για να είναι αν όχι οι καλύτερες σίγουρα οι πιο αντιπροσωπευτικές για τον Δημήτρη. Η απόφαση μου για αυτό το λεύκωμα είχε να κάνει εκτός από το φαινόμενο Διαμαντίδη και με την κληρονομιά του ελληνικού μπάσκετ του πιο πετυχημένου αθλήματος στην Ελλάδα, το οποίο δυστυχώς δεν έχει κάτι τέτοιο.

Μεγάλοι αθλητές δεν έχουν κάτι τέτοιο. Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods θεωρήσαμε χρέος μας απέναντι στον Διαμαντίδη να κρατήσουμε κάποιες στιγμές του αλλά και ορισμένες ατάκες που έχουν ειπωθεί γι' αυτόν.

Να τις κάνουμε εικόνες και να τις κρατήσουμε ως γραπτά γιατί αυτά μένουν. Και αυτό είχε ως στόχο να δείχνουν κάτι από τον αθλητή και άνθρωπο Δημήτρη Διαμαντίδη στα παιδιά τους και τα εγγόνια τους και αυτοί στους μετέπειτα.

Φυσικά όλα αυτά θα έμεναν στα λόγια αν η ΚΑΕ Παναθηναϊκος Superfoods και κυρίως η οικογένεια Γιαννακόπουλου δεν μας έδιναν την δυνατότητα να κάνουμε πράξη τις σκέψεις μας. Δημήτρη σε ευχαριστούμε για όσα μας χάρισες από καρδιάς»