ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods: «Έναυσμα για μια νέα αρχή αυτά τα Play Off»

ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods: «Έναυσμα για μια νέα αρχή αυτά τα Play Off»

Δείχνει και πάλι το δρόμο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods με την επιστολή που απέστειλε προς τον ΕΣΑΚΕ, εν όψει της έναρξης των Play Offs του πρωταθλήματος της Basket League, ώστε να κοινοποιηθεί σε όλες της ομάδες!

Οι «πράσινοι» καλούν άπαντες να επιδείξουν: «το δέοντα σεβασμό προς τους αντιπάλους και τους διαιτητές, ώστε ο καλύτερος να αναδειχθεί αποκλειστικά μέσα από τους αγωνιστικούς χώρους», δεσμευόμενοι πως πρώτοι απ' όλους θα το πράξουν οι ίδιοι ακολουθώντας: «αυτόν, το μοναδικό δρόμο, που θα βοηθήσει το ελληνικό μπάσκετ να πραγματοποιήσει βήματα προόδου προς όφελος όλων», όπως ανέφεραν.

Πρόκειται για μια ακόμη εξαιρετική κίνηση καλής θέλησης από πλευράς του «τριφυλλιού» ώστε το ελληνικό μπάσκετ να προχωρήσει μπροστά μακριά από έριδες και... καταγγελίες.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αξιότιμοι Κύριοι,

Η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος οδεύει προς την ολοκλήρωσή της και τα κρίσιμα Play Off, ξεκινούν σε λίγες ημέρες.

Όλοι όσοι ασχολούμαστε με το αγαπημένο μας μπάσκετ, ευχόμαστε να γίνουν όμορφοι αγώνες που θα προσφέρουν θέαμα στους φιλάθλους εντός του πλαισίου της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι.

Οι μεταξύ μας διαφορές θα πρέπει να περιορίζονται μόνον εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, κάτι που άπαντες οφείλουμε να δώσουμε στους φιλάθλους μας να κατανοήσουν, ώστε αυτά τα Play Off να είναι μια γιορτή για το ελληνικό μπάσκετ και να αποτελέσουν το έναυσμα για μια νέα αρχή.

Είναι σημαντικό να επιδείξουμε το δέοντα σεβασμό προς τους αντιπάλους και τους διαιτητές, ώστε ο καλύτερος να αναδειχθεί αποκλειστικά μέσα από τους αγωνιστικούς χώρους.

Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, δεσμευόμαστε να κάνουμε πράξη όλα τα παραπάνω και σας καλούμε να ακολουθήσετε αυτόν, το μοναδικό δρόμο, που θα βοηθήσει το ελληνικό μπάσκετ να πραγματοποιήσει βήματα προόδου προς όφελος όλων.

Με εκτίμηση

Για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods

Παναγιώτης Τριαντόπουλος
Διευθύνων Σύμβουλος».