Παναθηναϊκός: Κλείσε θέση... διαρκείας στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός: Κλείσε θέση... διαρκείας στο ΟΑΚΑ

Ξεκίνησε η διάθεση των καρτών διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και για τους νέους κατόχους. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει τους φιλάθλους πως από την Τετάρτη 28/6/17 ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2017-18).

Η ανταπόκριση των φιλάθλων της ομάδας σε ό,τι αφορά στα εισιτήρια διαρκείας την προηγούμενη σεζόν έσπασε κάθε ρεκόρ, ενώ και οι ανανεώσεις για τη νέα χρονιά ήταν εντυπωσιακές σε αριθμό.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, θέλοντας να τους ευχαριστήσει και να τους ανταμείψει για την αγάπη και τη στήριξή τους, παρέχει τη δυνατότητα να κλείσουν από σήμερα (28/6) και μέχρι τις 03/11/2017 τη θέση τους στο ΟΑΚΑ, έχοντας μεγάλο κέρδος και ειδικά προνόμια.

Αποκτήστε το εισιτήριο διαρκείας σας και γίνετε μέρος των πιο συγκλονιστικών στιγμών της ομάδας μας, παρακολουθώντας από κοντά όλους τους συναρπαστικούς αγώνες της Euroleague και του ελληνικού πρωταθλήματος επωφελούμενοι μοναδικών προνομίων!

Επιπλέον, με την αγορά κάρτας διαρκείας εξασφαλίζετε όχι μόνο τη θέση σας στο ΟΑΚΑ, αλλά έχετε όφελος έως και 58% σε σχέση με την αγορά μεμονωμένων εισιτηρίων, παρακολουθώντας από κοντά όλους τους αγώνες της σεζόν!

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ & ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods πάντα δίπλα στους φοιτητές και τις ευπαθείς ομάδες, προσφέρει και φέτος προνομιακές τιμές καρτών διαρκείας για να μη λείψει κανείς από το πιο εντυπωσιακό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Ισχύουν ειδικές οικογενειακές εκπτώσεις για όλα τα εισιτήρια διαρκείας με 50% έκπτωση για το πρώτο παιδί και 75% για το δεύτερο στης κατηγορίες Zone 1 – Zone5 & Fan Zone.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ

Για όλες τις κατηγορίες καρτών διαρκείας, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς τους με όλες τις πιστωτικές κάρτες από 3 έως και 5 άτοκες δόσεις ανάλογα την κατηγορία του εισιτηρίου διαρκείας.

ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟ

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις στον αγωνιστικού χώρο (Baseline/Platinum/Diamond) επικοινωνήστε στο 210 – 3503282 , 3503289 & 210 6440010.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ

Εκδοτήρια Γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης στη θύρα 10, 210 – 64 400 10, Ωράριο Λειτουργείας: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-18:00

Ηλεκτρονικά στο paobc.gr & viva.gr

Σημεία πώλησης της VIVA

Τηλεφωνικά 11876

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.