Αδιανόητο! Παίκτης του NBA έκανε κηδεία στο δεξί του γόνατο (photos+video)

Αδιανόητο! Παίκτης του NBA έκανε κηδεία στο δεξί του γόνατο (photos+video)
Twitter

Γιατί προχώρησε σε αυτή τη… μακάβρια κίνηση.

Οι τραυματισμοί στον αθλητισμό είναι συχνοί, αλλά κάποιες φορές η σοβαρότητά τους αποτελεί κίνδυνο για την καριέρα ενός αθλητή. Ένας παίκτης του NBA τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο πριν από έναν χρόνο και προκειμένου να το ξεπεράσει ψυχολογικά, έκανε… κηδεία στο δεξί του γόνατο.

Ο λόγος για τον Βίκτορ Ολαντίπο των Χιούστον Ρόκετς, ο οποίος προ ημερών επέστρεψε στη δράση και βρίσκεται πλέον σε εξαιρετική κατάσταση.

Σε δηλώσεις του ο Ολαντίπο, εξήγησε γιατί προχώρησε στην εκκεντρική αυτή κίνηση. «Ενώ ένιωθα καλύτερα, το μυαλό μου με έκανε διστακτικό και σκεφτόμουν τον τραυματισμό μου, κάτι που ήταν μία άσχημη συνήθεια. Αποφάσισα έτσι να θάψω τον τραυματισμό μου ώστε να συνειδητοποιήσω ότι γιατρεύτηκα και είμαι πιο δυνατός από πριν. Αυτό μου έδωσε δύναμη για να παίξω καλύτερα και να μην σκέφτομαι το πόδι μου».

Μάλιστα, λόγω κορονοϊού, έκανε την τελετή μέσω κλήσης ZOOM με έναν πάστορα. Στο πλαίσιο της τελετής, έγραψε διάφορα πράγματα σε ένα χαρτί, το οποίο στην συνέχεια έθαψε στο σπίτι του.

Στο χαρτί, ο Ολαντίπο έγραφε μεταξύ άλλων ότι «σήμερα θάβω ό,τι έχει σχέση με τον κομμένο τετρακέφαλο. Το θάβω και αφήνω πίσω τα πάντα. Αφήνω πίσω αυτό τον τραυματισμό και ό,τι έγινε, όπως και το γεγονός ότι ήμουν ένας από τους τρεις ανθρώπους που υπέστησαν ποτέ τέτοιο τραυματισμό και τον αρνητισμό που φέρνει το γεγονός ότι ήμουν ο νεότερος που το έπαθε. Αφήνω πίσω την σκέψη ότι το γόνατό μου δεν είναι αρκετά δυνατό για να κάνω ό,τι θέλω παίζοντας μπάσκετ. Το αφήνω πίσω και ελπίζω να είμαι αρκετά δυνατός για να γίνω All Star».

Πάρτε μέρος στη διαδικτυακή ψηφοφορία για την αποψινή αποχώρηση από το Survivor πατώντας εδώ.

Survivor Ψηφοφορία: Ποιος θα κατακτήσει την πρώτη θέση;

MasterChef 5 - Ψηφοφορία: Ποιος είναι ο καλύτερος και πιο δημοφιλής κριτής;

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.