Χάρτινη.., χειραψία Μουρίνιο-Βενγκέρ

Χάρτινη.., χειραψία Μουρίνιο-Βενγκέρ

Οι σχέσεις του Αρσέν Βενγκέρ με τον Ζοσέ Μουρίνιο είναι γνωστό πως βρίσκονται σε οριακό σημείο. Οι αιχμές στις δηλώσεις τους πριν και μετά τους κατά καιρούς αγώνες τους δίνουν και παίρνουν, ενώ στον τελευταίο αγώνα μεταξύ Άρσεναλ και Τσέλσι λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια.

Πώς θα αντιδρούσε όμως ο Αλσατός τεχνικός αν ο Πορτογάλος συνάδελφός του άπλωνε χείρα φιλίας; «Δεν αρνείσαι ποτέ όταν κάποιος σου απλώνει φιλικά το χέρι. Άρα, προφανώς θα του το έδινα», είπε ο Βενγκέρ πρΟι σχέσεις του Αρσέν Βενγκέρ με τον Ζοσέ Μουρίνιο είναι γνωστό πως βρίσκονται σε οριακό σημείο. Οι αιχμές στις δηλώσεις τους πριν και μετά τους κατά καιρούς αγώνες τους δίνουν και παίρνουν, ενώ στον τελευταίο αγώνα μεταξύ Άρσεναλ και Τσέλσι λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια.

Πώς θα αντιδρούσε όμως ο Αλσατός τεχνικός αν ο Πορτογάλος συνάδελφός του άπλωνε χείρα φιλίας; «Δεν αρνείσαι ποτέ όταν κάποιος σου απλώνει φιλικά το χέρι. Άρα, προφανώς θα του το έδινα», είπε ο Βενγκέρ προτού κάνει χειραψία με μια χάρτινη φιγούρα του Μουρίνιο για τις ανάγκες τηλεοπτικής εκπομπής στη Γαλλία.

οτού κάνει χειραψία με μια χάρτινη φιγούρα του Μουρίνιο για τις ανάγκες τηλεοπτικής εκπομπής στη Γαλλία.