Παντέλης: «Δεν είναι το παν το ποδόσφαιρο...»

Παντέλης: «Δεν είναι το παν το ποδόσφαιρο...»

Τους λόγους για τους οποίους αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το τιμόνι του Ολυμπιακού Βόλου, εκμυστηρεύτηκε ο Νίκος Παντέλης.

Ο μέχρι πρότινος πια προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου ξεκαθάρισε ότι ένα πρόβλημα υγείας κοντινού του προσώπου ήταν η αιτία του «διαζυγίου», αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «μερικές φορές το ποδόσφαιρο δεν είναι το παν στη ζωή». Επίσης ο έμπειρος κόουτς έδωσε τις «ευλογίες» του για την επιστροφή της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παντέλη:

«Πολλές φορές το ποδόσφαιρο δεν είναι το παν στη ζωή. Ένα προσωπικό πρόβλημα που με απασχολεί εδώ και 25 μέρες και έχει να κάνει με υγεία (σ.σ. όχι του ίδιου), με αναγκάζει να βρίσκομαι συνεχώς στην Αθήνα. Θεώρησα, ότι δεν είναι τίμιο απέναντι στη διοίκηση, στους ποδοσφαιριστές και στον κόσμο του Ολυμπιακού, να συνεχίσω να είμαι στην ομάδα. Γιατί αυτό το διάστημα του μυαλό μου δεν μπορεί να είναι στο ποδόσφαιρο.

Η συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό Βόλου ήταν από τις καλύτερες της καριέρας μου και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συνεργάστηκα. Τη διοίκηση της ομάδας, τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που ήταν πάντα κοντά μας. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ο Ολυμπιακός να επιστρέψει στη φυσική του θέση, στη Σούπερ Λιγκ και να ξέρουν όλοι στο Βόλο πως κέρδισαν έναν φίλο».