Ολυμπιακός Βόλου: Δίπλα στο ορφανοτροφείο Βόλου!

Ολυμπιακός Βόλου: Δίπλα στο ορφανοτροφείο Βόλου!

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε ο Ολυμπιακός Βόλου με την επίσκεψη του στο ορφανοτροφείο Βόλου.

Το «παρών» σε αυτή την σπουδαία ανθρωπιστική κίνηση έδωσαν μέλη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ αλλά και εθελοντές, οι οποίοι βοήθησαν σε διάφορες βελτιωτικές εργασίες.

Οι Θεσσαλοί εξέδωσαν μάλιστα Δελτίο Τύπου που αναφέρει τα εξής:

«Οι κοινωνικές δράσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Αυτή τη φορά η δράση της «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ επικεντρώθηκε στο ορφανοτροφείο Βόλου. Μέλη της ΠΑΕ, καθώς και αρκετοί εθελοντές βρέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στις εγκαταστάσεις του Ορφανοτροφείου Βόλου και προέβησαν σε εργασίες αποκατάστασης των εσωτερικών χώρων. Μεταξύ των εργασιών ήταν η πλήρης ανακαίνιση της αίθουσας ηλεκτρονικών υπολογιστών, η αποκατάσταση κουφωμάτων και ξύλινων επιφανειών (ντουλάπια πόρτες), η αντικατάσταση ρολών δωματίων, βάψιμο δωματίων και κοινόχρηστων χώρων, τοποθετήσεις πλακιδίων, εγκατάσταση ηλεκτρονικών υπολογιστών, τοποθέτηση κλιματιστικού, ενώ οι εργασίες ολοκληρώθηκαν με τον καθαρισμό των εξωτερικό χώρο του ορφανοτροφείου.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου είναι υποχρεωμένη να ευχαριστήσει όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στη δράση αυτή, καθώς επίσης και τις εταιρίες που υποστήριξαν και στάθηκαν αρωγοί της προσπάθειας αυτής».