Άρης: Σήμερα το ραντεβού με Γαλανό

Άρης: Σήμερα το ραντεβού με Γαλανό

Χθες Τετάρτη (26/11) το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη απείχε από την καθιερωμένη προπόνηση λόγω της εκκρεμοτήτας που υπάρχει με τα ιδιωτικά συμφωνητικά. Σήμερα η συνάντηση Γαλανού - ποδοσφαιριστών.

Πιο συγκεκριμένα, οι αρχηγοί των «κιτρινόμαυρων» Σουνάς, Γιαννίτσης και Ψυχογιός ενημέρωσαν τον Πάουλο Κάμπος πως δεν θα δώσουν το «παρών» στην προπόνηση της Τετάρτης, εξαιτίας της ασυνέπειας της διοίκησης η οποία είχε δεσμευτεί για τα ιδιωτικά συμφωνητικά, τα οποία δεν έχουν υπογραφεί ακόμα. Μάλιστα οι παίκτες ήθελαν να τοποθετηθούν δημόσια για την εν λόγω απόφαση τους, όμως εξαιτίας της 24ωρης απεργίας των ΜΜΕ δεν μπόρεσαν να βγάλουν ανακοίνωση.

Έπειτα από αυτές τις εξελίξεις, ο Γιώργος Γαλανός θα υποδεχθεί σήμερα (27/11) και τους 25 ποδοσφαιριστές προκειμένου να κουβεντιάσουν όλοι μαζί τα προβλήματα που υπάρχουν, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις για τυχόν αποδεσμεύσεις.

Από την πλευρά τους οι παίκτες είναι διατεθειμένοι να συνεχίσουν συνειδητά την αποχή από τις προπονήσεις, έαν δεν βρεθεί η «χρυσή τομή». Εντός της ημέρας αναμένονται εξελίξεις.