Εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το ντέρμπι...

Εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το ντέρμπι...

Με απόλυτα ικανοποιητικούς ρυθμούς ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί το sold out.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Παναθηναϊκή Συμμαχία:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού για την σημερινή τους προσέλευση στα εκδοτήρια του γηπέδου μας, για την αγορά εισιτηρίου για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Η στήριξη αλλά και η συμμετοχή σας είναι πολύ σημαντική καθώς όλοι σας αποτελείτε τον βασικό χρηματοδότη της ομάδας μας.

Λόγω της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων από φιλάθλους μας σε συνδυασμό με την μικρή χωρητικότητα του γηπέδου αλλά και τον περιορισμένο αριθμών εισιτηρίων, δεν μπορούμε να κάνουμε κράτηση αυτών.

Θα θέλαμε λοιπόν να παρακαλέσουμε θερμά όλα τα μέλη μας, αλλά και αυτούς που επιθυμούν να εγγραφούν στην Παναθηναϊκή Συμμαχία προκειμένου να αγοράσουν το εισιτήριο τους, να προσέλθουν άμεσα στα εκδοτήρια για την αξιοποίηση των προνομίων τους. Οι κάτοικοι του εξωτερικού αλλά και της επαρχίας μπορούν να στέλνουν τα αιτήματα τους στο info@paomprosta.gr».