Η ΕΠΟ θα περιμένει καρτερικά το ναι του Αναστασιάδη

Η ΕΠΟ θα περιμένει καρτερικά το ναι του Αναστασιάδη

Ο Άγγελος Αναστασίαδης βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ΕΠΟ προκειμένου να αναλάβει τα ηνία της Εθνικής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «SportDay» ο 61 ετών προπονητής δείχνει θετικός στο να ηγηθεί της «γαλανόλευκης», με την ΕΠΟ να του χτυπάει την πόρτα, προσφέροντας του τριετές συμβόλαιο. Ο ίδιος φαίνεται πως δεν έχει πρόβλημα να βρίσκεται σε δυο πόστα παράλληλα, σε αυτό της Εθνικής και σε αυτό του ΠΑΟΚ. Εν ολίγοις αν ο «Δικέφαλος» του Βορρά δώσει τη συγκατάθεσή του τότε ο Έλληνας κόουτς θα πιάσει άμεσα έργο στην επίσημη αγαπημένη.

Ωστόσο αυτό που προβληματίζει έντονα την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι ότι τα παιχνίδια ζωής και θανάτου της Εθνικής είναι με την Ουγγαρία τον Μάρτιο και με τα Νησιά Φερόε τον Ιούνιο. Με λίγα λόγια αν ο ΠΑΟΚ πει το μεγάλο ναι... τότε ο Αναστασιάδης θα αναγκαστεί να λείψει ένα δεκαήμερο τον Μάρτιο προκειμένου να προετοιμάσει την ομάδα, γεγονός που δημιουργεί τις μοναδικές αρνητικές σκέψεις από πλευράς των «μελανόελευκων» για την παραχώρησή του... Ας μην ξεχνάμε ότι η εν λόγω χρονική περίοδος είναι αρκετά κρίσιμη για τους συλλόγους και ειδικά φέτος ο ΠΑΟΚ είναι πιο κοντά από ποτέ στο να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα εντός των επόμενων ημερών σχετικά με τον αν ο Μακεδόνας τεχνικός πάρει τα κλειδιά της Εθνικής, ενώ θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τους όρους του συμβολαίου του.