Ιωνικός: Απέκτησε Κοντογουλίδη

Ιωνικός: Απέκτησε Κοντογουλίδη

Σε μια μεταγραφή που προκαλεί αίσθηση προχώρησε ο Ιωνικός, καθώς απέκτησε τον Βαγγέλη Κοντογουλίδη.

Ο έμπειρος επιθετικός, με θητεία σε ομάδες Α' και Β' Εθνικής, αναμένεται να τονώσει την γραμμή των «κυανόλευκων». Παράλληλα, κάτοικος Νίκαιας είναι και ο Διονύσης Αθανασόπουλος, που έμεινε ελεύθερος από τον Αχαρναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η διοίκηση του Ιωνικού εντάσσοντας στο δυναμικό της ομάδας τον Βαγγέλη Κοντογουλίδη. Ο έμπειρος επιθετικός, έχοντας πολλές παραστάσεις από εθνικές κατηγορίες, συμφώνησε σε όλα με την ομάδα της Νίκαιας και θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του για τους επόμενους 6 μήνες αποτελώντας την αιχμή του δόρατος για τον σύλλογο. Ο Κοντογουλίδης αγωνιζόταν φέτος στον Αχαρναϊκό όντας βασικός στα περισσότερα παιχνίδια, ενώ έχει περάσει και από ΠΑΣ Γιάννενα, Τρίκαλα, Πανθρακικό και Παναχαϊκή.

Με το αστέρι και ο Αθανασόπουλος

Την φανέλα με το αστέρι θα φορά και ο Διονύσης Αθανασόπουλος, δίνοντας ακόμα μια εξαιρετική επιλογή στον χώρο της μεσαίας γραμμής για τον προπονητή της ομάδας. Ο νεαρός μέσος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Αχαρναϊκό.

- Τέλος, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας δίνει αγώνα δρόμου ώστε να προλάβουν οι δυο νέοι παίκτες, να αγωνιστούν στο προσεχές κρίσιμο παιχνίδι με τον Εθνικό.