Ιωνικός: Διπλή ενίσχυση

Ιωνικός: Διπλή ενίσχυση

Ο Ιωνικός έχει μπει αποφασιστικά στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, αυτή τη φορά ανακοίνωσε την απόκτηση δυο ποδοσφαιριστών.

Ο λόγος για τους Φώτη Καϊμακαμούδη και Αλέξανδρο Δάρρα, οι οποίοι έγιναν κάτοικοι Κορυδαλλού. Ο πρώτος είναι 21 ετών επιθετικός και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Γλυφάδα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι προέρχεται από τις ακαδημίες του Ατρόμητου. Ο δεύτερος αποκτήθηκε για τη θωράκιση των μετόπισθεν, καθώς με την εμπειρία του θα μπορεί να προσφέρει πολλαπλές λύσεις στην αμυντική γραμμή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σε μια ακόμη σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο σύλλογος αποκτώντας τον 21χρονο ταλαντούχο επιθετικό, Φώτη Καϊμακαμούδη. Ο νεαρός φορ που αναδείχθηκε από τις ακαδημίες του Ατρομήτου Αθηνών, έχει αγωνιστεί σε Ηλυσιακό, Γλυφάδα ενώ μέχρι πρόσφατα βρισκόταν στο δυναμικό του Ηροδότου. Με τον έμπειρο Κοντογουλίδη, τον Σκαφτούρο που σκόραρε στο ντεμπούτο του και τον ταλαντούχο Καϊμακαμούδη, δημιουργείται πλουραλισμός στην θέση των επιθετικών και αποδεικνύεται πως η διοίκηση του Ιωνικού φρόντισε με τον πλέον εμφατικό τρόπο την άμεση επίλυση του επιθετικού προβλήματος που αντιμετώπισε η ομάδα στον πρώτο γύρο.

Θωράκισε τα μετόπισθεν με Δάρρα

Ο Αλέξανδρος Δάρρας αναμένεται να θωρακίσει τα μετόπισθεν του Ιωνικού, καθώς ο νεαρός οπισθοφύλακας συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση και εντάχθηκε στο ρόστερ του συλλόγου. Ο έμπειρος αμυντικός αγωνιζόταν με την ομάδα των Τραχώνων στην Β' Εθνική ενώ κατά το παρελθόν έχει φορέσει και την φανέλα του Αιγάλεω, του Αιολικού και του Εθνικού Αστέρα. Με αυτή την προσθήκη ολοκληρώθηκε η στελέχωση της αμυντικής γραμμής όπου πλέον με τους Κρητικό, Δάρρα, Παντελίδη και Οικονομόπουλο εξασφαλίζεται η σταθερότητα στα μετόπισθεν».