Ηρακλής: Κανένα χρέος προς Λόπεθ και Ισαάκ – Στήριξη και από Κούγια

Ηρακλής: Κανένα χρέος προς Λόπεθ και Ισαάκ – Στήριξη και από Κούγια

Αναστάτωση έφερε στις τάξεις του «Γηραιού» η φήμη που θέλει την FIFA με έγγραφό της να ζητάει την αφαίρεση τριών βαθμών από τον Ηρακλή, λόγω οφειλών προς τον Ντάνι Λόπεθ και τον Ισαάκ.

Η ΠΑΕ Ηρακλής κατέβαλλε συνολικά ένα ποσό που αγγίζει τις 32.000 ευρώ στους δύο παίκτες. Αυτό που απομένει για να κλείσει η υπόθεση, είναι να ενημερώσουν οι ποδοσφαιριστές την FIFA για την τακτοποίηση της οφειλής, ώστε στη συνέχεια η παγκόσμια ομοσπονδία να ενημερώσει την ΕΠΟ και το θέμα να λήξει.

Η ΠΑΕ Ηρακλής παρουσίασε στην συνεδρίαση της Football League το αποδεικτικό πληρωμής των παικτών και ζήτησε αναβολή 15 ημερών, ώστε να φτάσει το σχετικό έγγραφο της FIFA. Σε αυτή της την πρόταση, υπήρξε η ομόφωνη στήριξη από τους εκπροσώπους των υπολοίπων ΠΑΕ (απουσίαζε η Λάρισα και η Λαμία), ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η στήριξη από την πλευρά του Αλέξη Κούγια. «Σαφώς και πρέπει να δοθεί η διορία στον Ηρακλή. Από τη στιγμή που πλήρωσε τους παίκτες, θα πρέπει να δοθεί η διορία», ανέφερε ο ισχυρός άντρας της Παναχαϊκής.