Καστοριά: «Λουκέτο» αν δεν φύγει ο πρόεδρος

Καστοριά: «Λουκέτο» αν δεν φύγει ο πρόεδρος

Σε οριακό σημείο βρίσκεται η Καστοριά μετά τις... περίεργες κινήσεις του προέδρου με τους παίκτες να ξεκαθαρίζουν πως αν δεν φύγει δεν θα «συνεχίσουν το θέατρο του παραλόγου»!

Τα εξωαγωνιστικά προβλήματα είναι ακόμα πιο σοβαρά σε σχέση με τα αγωνιστικά για την Καστοριά!

Εδώ και μέρες υπάρχει έντονος αναβρασμός λόγω της κίνησης –που τελικά δεν... πέρασε- του προέδρου, Παναγιώτη Ουσταμπασίδη, ο οποίος δεν ήθελε να κατεβάσει την ομάδα στο ματς με τον Έβρο Σουφλίου, με τις φήμες να κάνουν λόγο για «οικονομικές συναλλαγές κάτω απ' το τραπέζι»!

Οι παίκτες φυσικά ουδέποτε δέχθηκαν να συμβεί αυτό και κόντρα στη... λογική του ισχυρού άνδρα και με έξοδα από φιλάθλους των «γουναράδων» έδωσαν τον τίμιο αγώνα τους στη Θράκη.

Ωστόσο τα πράγματα είναι σε οριακή κατάσταση και οι ποδοσφαιριστές ξεκαθαρίζουν πως αν ο Ουσταμπασίδης δεν φύγει απ' τη διοίκηση, τότε δεν πρόκειται να συμμετέχουν στο εξής στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Καστοριάς!

Η κοινή δήλωση των παικτών της Καστοριάς:

«Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίζονται στο σύλλογο και ως αποκορύφωμα τα ψεύτικα λόγια και κινήσεις του προέδρου ώστε να μη κατέβει η ομάδα στην αναμέτρηση με τον Έβρο Σουφλίου, αντίθετα με την επιθυμία σύσσωμων των ποδοσφαιριστών να αγωνιστούν, εξαντλήθηκε κάθε ίχνος υπομονής μας.

Γνωστοποιούμε λοιπόν πως αν ο άνθρωπος αυτός που παριστάνει ακόμη το πρόεδρο δεν αποτελέσει παρελθόν, δεν είμαστε διατεθειμένοι να συνεχίσουμε το θέατρο του παραλόγου και σταματάμε να συμμετέχουμε στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις.

Στη σημερινή προπόνηση της ομάδας ο πρόεδρος είχε το 'θράσος΄ να έρθει στο προπονητικό κέντρο του Δισπηλιού παίζοντας για ακόμη μια φορά με τα όνειρα και τις προσπάθειές μας.

Αγανακτισμένοι ως ποδοσφαιριστές δεν το αφήσαμε να πει λέξη τονίζοντας του ξεκάθαρα πως αν ξαναέρθει σε προπόνηση, ή στο γήπεδο όταν υπάρχει παιχνίδι, η ομάδα δε πρόκειται να αγωνιστεί!

Ήμασταν μόνοι μας από την αρχή και μόνοι μας θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι τέλους, σεβόμενοι την ιστορία του συλλόγου που εκπροσωπούμε.

Το καλύτερο για το μέλλον της ομάδας είναι η διοίκηση είναι να παραιτηθεί και να μείνει μακριά μας».

Με εκτίμηση,

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΓΣΚαστοριάς