Κόντε: «Μπορεί να γυρίσω στη Γιουβέντους»

Κόντε: «Μπορεί να γυρίσω στη Γιουβέντους»

Πιθανό είναι το σενάριο να επιστρέψει ο Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Γιουβέντους

Ο τεχνικός της εθνικής Ιταλίας δήλωσε ότι ήταν πολύ δύσκολη η απόφασή του να αφήσει τη «Μεγάλη Κυρία», επισημαίνοντας ότι επέλεξε με το μυαλό και όχι με την καρδιά του.

«Το να φύγω από τη Γιουβέντους ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση και δεν την πήρα βιαστικά. Το σκέφτηκα καλά και θα έλεγα ότι επέλεξα με το μυαλό μου και όχι με την καρδιά μου. Η καρδιά μου έλεγε να μείνω και συνεχίσω στη Γιούβε», ήταν τα λόγια του 45χρονου προπονητή που στη συνέχεια τόνισε ότι τα τρία χρόνια που έκατσε στον πάγκο των «μπιανκονέρι» ήταν πολύ έντονα.

«Ήταν μια απόφαση ύστερα από τρία έντονα χρόνια που χρειάστηκαν μεγάλη φυσική και ψυχική κατάθεση, ειδικά από εμένα. Για παράδειγμα την πρώτη μου χρονιά στη Γιούβε ως προπονητής, έπρεπε να κοντράρουμε μία πολύ δυνατή Μίλαν, η οποία είχε καλούς παίκτες όπως τον Τιάγκο Σϊλβα και τον Ιμπραΐμοβιτς», είπε ο Ιταλός τεχνικός που στο τέλος ανέφερε ότι είναι πιθανό να επιστρέψει κάποια στιγμή στον πάγκο των πρωταθλητών Ιταλίας.

«Αν θα γύριζα στη Γιούβε; Μπορεί. Είμαι δεμένος με τον σύλλογο καθώς πέρασα 16 χρόνια εκεί ως παίκτης και ως προπονητής», κατέληξε.