Δεν αλλάζει μέρα το Καστοριά-Άρης

Δεν αλλάζει μέρα το Καστοριά-Άρης

Δεν έγινε δεκτό το αίτημα μετάθεσης κατά μιας ημέρας του αγώνα Καστοριά-Άρης (επειδή... πέφτει πάνω στο μπασκετικό Άρης-ΠΑΟΚ) κι ως εκ τούτου θα γίνει κανονικά την Κυριακή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη:

«Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι το αίτημα που κατατέθηκε για μετάθεση της αναμέτρησης με την Καστοριά -καθώς συμπίπτει χρονικά με το παιχνίδι ΑΡΗΣ-Π.Α.Ο.Κ. στο Αλεξάνδρειο για το πρωτάθλημα της Α1 στο μπάσκετ- προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να μεταβούν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι της ομάδας μας στην πόλη της Δυτικής Μακεδονίας και να στηρίξουν την προσπάθεια για την κατάκτηση των τριών βαθμών, τελικά δεν έγινε αποδεκτό και ως εκ τούτου ο αγώνας θα γίνει κανονικά την Κυριακή (01/02, 15:00).

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει –επίσης- ότι παρέλαβε και διαθέτει εισιτήρια για το κυριακάτικο παιχνίδι.

Εισιτήρια, που τιμώνται 5 ευρώ, θα διατίθενται αύριο, Παρασκευή (30/01) από τις 10:00 έως τις 18:00 από τα γραφεία του Ποδοσφαιρικού Τμήματος (πρώην ΠΑΕ ΑΡΗΣ), επί της οδού Αλκμήνης.

Να σημειωθεί ότι διάθεση εισιτηρίων θα γίνεται και την ημέρα του αγώνα (01/02) από ειδικό εκδοτήριο που θα υπάρχει έξω από το Ο.Α.Κ.Α Καστοριάς».