Παντέλης: «Κάναμε τεράστια προσπάθεια»

Παντέλης: «Κάναμε τεράστια προσπάθεια»

Ο Νίκος Παντέλης συνεχάρη τους παίκτες του για τα επινίκια, χαρακτήρισε αδικαιολόγητη τη συμπεριφορά του Φράγκου, ενώ αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Καλλιθέα αναφορικά με το γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των «κυανόλευκων» μετά το 1-0 επί του Παναιγιάλειου:

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την τεράστια προσπάθεια που έχουν κάνει κάτω από αυτές τις συνθήκες που είναι αναγκασμένη να λειτουργεί η ομάδα. Χωρίς σταθερό γήπεδο για προπόνηση και με το να μαθαίνουμε δύο, τρεις μέρες πριν το ματς πού θα παίξουμε. Σίγουρα, είναι δύσκολα χωρίς το γήπεδό μας. Αξίζουν συγχαρητήρια για τη νίκη που επετεύχθη απέναντι σε έναν αντίπαλο που ξεκίνησε με πρωταγωνιστικούς στόχους. Εμείς κάναμε τα εύκολα δύσκολα, είχαμε τρεις κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και δεν μπορέσαμε να τις κάνουμε γκολ.

Το σημειώσαμε με τον Φράγκο, αλλά όσα ακολούθησαν έφεραν περισσότερο εμάς σε δύσκολη θέση παρότι υπήρξε από μια αποβολή για κάθε ομάδα. Αναγκαστήκαμε να γυρίσουμε πίσω και να δεχθούμε πίεση, ενώ δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευθούμε την ψυχολογία του γκολ. Ο Φράγκος είναι αδικαιολόγητος, είναι απαράδεκτο να βάζεις τα νεύρα σου πάνω από την ομάδα. Εμείς τώρα έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια και η ομάδα πρέπει να συνεχίσει την προσπάθειά της και να φτάσει όσο πιο ψηλά».