Βέλιτς: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου»

Βέλιτς: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου»

Το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του έπλεξε ο Γιάσμικο Βέλιτς, δίνοντας τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του μετά την εμφατική νίκη (4-1) επί της Ερμιονίδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Επισκοπής, στη συνέντευξη Τύπου:

«Σήμερα πήραμε μια μεγάλη νίκη επί μιας πολύ καλής ομάδας η οποία διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Το έδειξε ακόμα κι όταν έπαιζε με 10, κάτι που το έκανε και με τα Χανιά και στο τέλος κέρδισε. Είμαι σίγουρος ότι με την ποιότητα που διαθέτει, θα κάνει πολλές ζημιές ακόμα εκτός έδρας. Στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε εξαιρετικά στη στρατηγική μας αφού τα παιδιά τήρησαν κατά γράμμα ό,τι είχαμε πει.
Πήγαμε στα αποδυτήρια με το ευνοϊκό 2-0 για μας αλλά η Ερμιονίδα μπόρεσε και ισορρόπησε το ματς χωρίς ουσιαστικά να κάνει μεγάλες φάσεις.

Λίγο η έλλειψη ψυχραιμίας και λίγο η πίεση για άμεσο αποτέλεσμα, μας έκαναν να χάσουμε τον έλεγχο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και δεχθήκαμε κάποιες επιθέσεις. Η είσοδος του δεύτερου επιθετικού από την πλευρά μας, μάς έδωσε το δικαίωμα να πιέσουμε πιο ψηλά και ακυρώσαμε τις καλές κινήσεις της Ερμιονίδας. Με αυτό τον τρόπο ελέγξαμε καλύτερα το ματς και κυκλοφορήσαμε καλύτερα την μπάλα.

Από την πλευρά μου, δεν έχω παρά να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια. Είμαι ικανοποιημένος με τη δουλειά που κάνουν και είναι για όλους μας πιο εύκολα τα πράγματα αν ακολουθούν αυτά που λέμε».