ΟΦΗ: Αγωνία για την απόφαση

ΟΦΗ: Αγωνία για την απόφαση

Άπαντες στις τάξεις του κρητικού συλλόγου είναι σε... αναμμένα κάρβουνα καθώς μετρούν αντίστροφα για την έκδοση της απόφασης ύστερα από την εκδίκαση της έφεσης για την υπόθεση των Λόπεζ

Ακόμη μια εξωαγωνιστική «μάχη» έσωσαν οι διοικούντες τον ΟΦΗ καθώς εκδικάστηκε η έφεση που είχαν καταθέσει αναφορικά με την ποινή της αφαίρεσης των τεσσάρων βαθμών εξαιτίας των οφειλών τους προς τους Λόπεζ. Οι νομικοί εκπρόσωποι του κρητικού συλλόγου λοιπόν έδωσαν κανονικά το παρών στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ όπου υποστήριξαν ότι οι αφαιρεθέντες θα πρέπει να επιστραφούν. Η υπερασπιστική γραμμή της ομάδας του Ηρακλείου υποστήριξε πως εφόσον οι Χόρχε και Ζόρντι Λόπεζ έχουν πλέον εξοφληθεί, δεν τίθεται θέμα τιμωρίας της ομάδας.

Όμως το θέμα για τον ΟΦΗ είναι πως η απόφαση δεν βγαίνει άμεσα και θα πρέπει να περιμένουν το πιθανότερο μέχρι και την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να τη μάθουν. Από την πλευρά τους πάντως θεωρούν ότι εφόσον η υπόθεση κριθεί επί της ουσίας και όχι σύμφωνα με τους τύπους θα δικαιωθούν και αφού πάρουν πίσω τους 4 βαθμούς, κάτι που θα τους δώσει μεγάλη «ανάσα», θα οριστεί στη συνέχεια και το ματς με τον Ατρόμητο που έχει αναβληθεί.

Πηγή: Onsports.gr