Σιακκάρας: Όλοι δίπλα στην ομάδα

Σιακκάρας: Όλοι δίπλα στην ομάδα

Το δικό του μήνυμα προς τα μέλη που απαρτίζουν την ομάδα έστειλε ο πρόεδρος του Ιωνικού

Το μήνυμα του Φώτη Σιάκκαρα

"Σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος η εικόνα που έδειξε η ομάδα μας ήταν κακή και σαφώς δεν είμαι ικανοποιημένος από αυτήν. Αν θέλεις να μένεις "ζωντανός" στο κυνήγι της ανόδου πρέπει ακόμα και στα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια να δείχνεις σοβαρότητα και πάθος που να αρμόζει στους στόχους σου. Δυστυχώς δεν εκμεταλλευτήκαμε την ευκαιρία να παραμείνουμε σε απόσταση "βολής" από την κορυφή.

Ο Ιωνικός από την στιγμή που ανέλαβα, όπως όλοι γνωρίζετε, είχε πολλά προβλήματα όπου δόθηκε αγώνας για να τα λύσω με σκοπό να προχωρήσει η ομάδα ένα βήμα παραπάνω από εκεί που βρισκόταν.
Ανέλαβα μια τόσο μεγάλη ευθύνη, για μια τόσο ιστορική ομάδα, σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για εκείνη αφού κανένας δεν έπαιρνε την πρωτοβουλία να εκθέσει τον εαυτό του και να αναλάβει να βοηθήσει τον σύλλογο. Εγώ το έκανα με ανιδιοτέλεια και αγάπη προς τον Ιωνικό χωρίς όμως να δέχομαι κανενός την υπόδειξη για τις αποφάσεις που θα έπαιρνα. Αυτός ήταν και ο όρος που είχα θέσει.

Φυσικά και δέχομαι προτάσεις και ιδέες από ανθρώπους που αγαπούν τον Ιωνικό, όπως άλλωστε εμπράκτως έχω αποδείξει όταν κλήθηκα να παραβρεθώ και στους δυο συνδέσμους φιλάθλων της ομάδας.

Σε αυτό το σημείο, λοιπόν, καλώ τον κόσμο του Ιωνικού να μετριάσει την πικρία του για τα όποια λάθη έχουν γίνει, φτάνοντας την ομάδα σε αυτή την κατάσταση, και να της δώσει την στήριξη και την αγάπη όπως μόνο εκείνοι ξέρουν να δίνουν.

Ο Πρόεδρος Δ.Ε.
Σιακάρας Φώτης"