Το κύκνειο άσμα της Καστοριάς

Το κύκνειο άσμα της Καστοριάς

Άλλη μια ομάδα της Γ' Εθνικής, μη μπορώντας να αντεπεξέλθει στις οικονομικές υποχρεώσεις της, αποχωρεί οριστικά από το πρωτάθλημα.

Η κατάσταση που υπήρχε την τρέχουσα σεζόν στους«γουναράδες» ήταν κάτι παραπάνω από τραγική και έτσι «το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου» εξελίχθηκε σήμερα (22/3) για την ομάδα της Καστοριάς. Έτσι ο σύλλογος, έπειτα από τρία χρόνια στην τρίτη Εθνική κατηγορία, υποβιβάζεται στην Α' τοπική της ΕΠΣ Καστοριάς (για δεύτερη φορά στην ιστορία της),με το τοπίο να είναι σκοτεινό σχετικά με την επόμενη μέρα της.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου εξελίχθηκε σήμερα στη Καστοριά, όπου ομώνυμη ομάδα έγραψε τη πιο μαύρη σελίδα στην ένδοξη ιστορία της, αποχαιρετώντας με το πλέον άδοξο τρόπο το πρωτάθλημα της Τρίτης Εθνικής κατηγορίας.

Μη μπορώντας να αντεπεξέλθει στα έξοδα αποστολής της εκτός έδρας αναμέτρησης απέναντι στον Ορφέα Ελευθερούπολης, το ιστορικό σωματείο δε ταξίδεψε στη Καβάλα και με συνοπτικές διαδικασίες αποσύρεται από το πρωτάθλημα.

Όπως γίνεται αντιληπτό η ομάδα υποβιβάζεται στην Α' τοπική της ΕΠΣ Καστοριάς (για δεύτερη φορά στην ιστορία της, μετά τη σεζόν 2012-2013) έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στη Τρίτη Εθνική, ξεκινώντας έτσι την επόμενη σεζόν με χρηματικό πρόστιμο και -6 βαθμούς».