Ολυμπιακός: Ψήφισε την καλύτερη ενδεκάδα όλων των εποχών

Ολυμπιακός: Ψήφισε την καλύτερη ενδεκάδα όλων των εποχών

Πριν από λίγες ημέρες ο Ολυμπιακός έκλεισε τα 90 χρόνια ζωής, με τους «ερυθρόλευκους» να προχωρούν σήμερα σε άλλη μία σημαντική πρωτοβουλία.

Πιο συγκεκριμένα, δίνουν τη δυνατότητα στους φίλους της ομάδας να διαλέξουν εκείνοι την καλύτερη ενδεκάδα όλων των εποχών.

Το δελτίο Τύπου των Πειραιωτών αναφέρει:

«Στο πλαίσιο των εορτασμών των 90 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας μας, συνεχίζονται οι «θρυλικές» εκδηλώσεις σε όλα τα επίπεδα! Ο κόσμος του Ολυμπιακού, ο οποίος αγαπάει και υποστηρίζει την ομάδα σε κάθε στιγμή της, έχει ενεργό ρόλο στα γενέθλια του Θρύλου, καθώς είναι ο «πυρήνας» του συλλόγου μένοντας σταθερά στο πλευρό του όλα αυτά τα χρόνια!

Έτσι, οι φίλαθλοι της ομάδας θα έχουν την δυνατότητα να αναδείξουν την αγαπημένη τους ενδεκάδα όλων των εποχών! Ανάμεσα σε μεγάλους αστέρες που πέρασαν από τους Πειραιώτες, παίκτες που... μάτωσαν την φανέλα και ποδοσφαιριστές που αγαπήθηκαν όσο κανένας άλλος, εσείς θα έχετε την δυνατότητα να αναδείξετε τους έντεκα πιο αγαπημένους σας!

Η συγκεκριμένη ενέργεια θα έχει δύο φάσεις! Αρχικά, θα μπορείτε να στέλνετε ένα e-mail στο goldeneleven90@olympiacos.org όπου θα αναφέρετε τον αγαπημένο σας 1) τερματοφύλακα, 2) αμυντικό, 3) μέσο και 4) επιθετικό από τους παίκτες που έχουν φορέσει την φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο, από την ίδρυση του συλλόγου μέχρι και σήμερα.

Στην συνέχεια και αφού αναδειχθούν οι 90 πιο αγαπημένοι σας, θα μπορείτε με ένα SMS να επιλέξετε την «χρυσή» ενδεκάδα του Θρύλου, κάτι το οποίο θα γίνει μετέπειτα και θα σας ενημερώσουμε επακριβώς για την διαδικασία!».