Αγροτικός Αστέρας: Τα εισιτήρια με Ηρακλή

Αγροτικός Αστέρας: Τα εισιτήρια με Ηρακλή

Η διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα ενημέρωσε τους φιλάθλους για τα εισιτήρια του κρίσιμου αγώνα με τον Ηρακλή, θέτοντας γενική είσοδο στα δέκα ευρώ.

Ωστόσο, όπως ενημέρωσαν οι «πράσινοι» για λόγους ασφαλείας δεν θα ισχύει η δωρεάν είσοδος στους ανέργους, ενώ να σημειωθεί πως τα μαγικά χαρτάκια θα τεθούν σε κυκλοφορία από την Παρασκευή (27/3). Τέλος, για τις ανάγκες των οπαδών του «Γηραιού» η ΠΑΕ θα παραχωρήσει 1000 επιπλέον εισιτήρια.

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αναφέρει:

«Το Σάββατο 28/3, στις 15:00, στο Δημήτρης Κοντικάκης, ο Αγροτικός Αστέρας υποδέχεται τον Ηρακλή για την 25η αγωνιστική της Football League ΟΠΑΠ.

Η γενική τιμή εισόδου είναι 10 ευρώ για τους φίλους του Αγροτικού Αστέρα και δεν θα ισχύσει για λόγους ασφαλείας η δυνατότητα δωρεάν εισόδου στους ανέργους. Τα εισιτήρια είναι στη διάθεση των φίλων των «σταχυοφόρων» από αύριο, Παρασκευή, στη μπουτίκ του Αγροτικού Αστέρα (Μεγάλου Αλεξάνδρου με 28ης Οκτωβρίου).

Ισχύει επίσης, ότι για γυναίκες, φοιτητές (επιδεικνύοντας τη φοιτητική ταυτότητα ή πάσο), στρατιώτες (επιδεικνύοντας τη στρατιωτική ταυτότητα), μαθητές (επιδεικνύοντας το μαθητικό πάσο) και ηλικιωμένους (άνω των 60 ετών και με την επίδειξη ταυτότητας) ισχύει ειδική τιμή εισόδου που αντιστοιχεί σε 5 (πέντε) ευρώ. Οι παραπάνω ειδικές τιμές ισχύουν μόνο για τους φιλάθλους του Αγροτικού Αστέρα.

Στους φίλους του Ηρακλή παραχωρούνται 1000 (χίλια) εισιτήρια των 10 ευρώ, τα οποία μπορούν να προμηθεύονται από αύριο, Παρασκευή, από τα γραφεία της Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας (Γήπεδο Δημήτρης Κοντικάκης, Διγενή Ακρίτα 6) και τη μέρα του αγώνα από το εκδοτήριο της Θύρας 2 (επί της 28ης Οκτωβρίου).

Η είσοδος για τους αθλητές της ακαδημίας του Αγροτικού Αστέρα είναι δωρεάν, ενώ οι γονείς τους έχουν αμφότεροι δικαίωμα εισόδου με την αγορά μόνο ενός εισιτηρίου».