Οι μάγκες της Παίδων στο Euro

Οι μάγκες της Παίδων στο Euro

Η Εθνική Παίδων κατάφερε, παρά το 0-0 με τη Λευκορωσία, να πάρει την πρόκριση για τα τελικά του Euro που θα διεξαχθεί τον Μάιο στη Βουλγαρία

Μπορεί η Ελλάδα να παρατάχθηκε με μοναδικό στόχο τη νίκη, έτσι ώστε να πάρει την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο της Elite Round και να προκριθεί στα τελικά της Βουλγαρίας που θα γίνουν από τις 6 ως τις 22 Μαΐου στη Βουλγαρία, τελικά όμως και το 0-0 ήταν... χρυσό για τη «γαλανόλευκη»! Οι οικοδεσπότες Πολωνοί μας έκαναν... δώρο τη νίκη τους επί της Ιρλανδίας (1-0) κι άφησαν τους Βρετανούς δεύτερους, με την Ελλάδα να φτάνει στους 5 βαθμούς και να παίρνει το εισιτήριο!

Στο ματς με τη Λευκορωσία, πάντως, η Ελλάδα δικαιούταν τη νίκη καθώς είχε 12 τελικές έναντι μόλις τριών των αντιπάλων ενώ ο πορτιέρο Πλοτνίκοφ έκανε σωρεία επεμβάσεων κρατώντας το «μηδέν»! Το τελευταίο σφύριγμα, πάντως, βρήκε τους διεθνείς να πανηγυρίζουν για τη μεγάλη τους επιτυχία και στις 2 Απριλίου στην κλήρωση που θα γίνει στο Πομόριε της Βουλγαρίας θα μάθουν τους αντιπάλους τους στα τελικά!

ΕΛΛΑΔΑ: Σιαμπάνης, Κατράνης, Ευαγγέλου (68΄ Δοδοντσάκης), Νικολάου, Λημνιός, Μίγγος, Λάμπρου (70΄ Κυρτζιαλίδης), Παυλίδης, Ρέτσος, Νάτσος, Τσίγγος (79΄ Καραμήτος)

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Πλοτνίκοφ, Σβετσόφ, Κουτσίνσκι, Κίσελ, Καζάντσεφ, Κόρζουν (76΄ Μπελέζιακ), Μπάχαρ, Σαραμάχα, Ντιτσένκοφ, Μπούρακ, Κουπτσόφ

Πηγή: onsports