Φιλική… ισοπαλία για Εθνική Νέων και Ουκρανία

Φιλική… ισοπαλία για Εθνική Νέων και Ουκρανία

Ισόπαλη 1-1 έληξε η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην Εθνική ομάδα Νέων και την αντίστοιχη της Ουκρανίας που διεξήχθη στην Τρίπολη.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν σε φιλικό αγώνα, ενόψει της προετοιμασίας για τα τελικά του θεσμού που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στη χώρα μας.

Το γκολ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σημείωσε ο Κουλούρης στο 89' από το σημείο του πέναλτι.

Ελλάδα: Ηλιάδης (46΄ Καπούταγλης), Κυριακόπουλος, Δεληγιαννίδης (61΄ Βέργος), Ρούσσος (61΄ Σάλιακας), Χατζητερζόγλου, Σταμπουλίδης (52΄ Μαρκοπουλιώτης), Γαρεφαλάκης (61΄ Πόζογλου), Βελισσάρης, Τσατσόπουλος, Τσιμίκας, Κυνηγόπουλος (61΄ Κουλούρης)

Ο ομοσπονδιακός προπονητής μετά τον αγώνα είπε: «Και στο σημερινό αγώνα, τα παιδιά προσπάθησαν πολύ και είμαι ευχαριστημένος από τη συνολική τους παρουσία, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Κύριος σκοπός των δύο αυτών φιλικών ήταν να δούμε τα παιδιά και να βγάλουμε συμπεράσματα που θα μας φανούν χρήσιμα στη μετέπειτα προετοιμασία μας. Γι' αυτό και κάναμε πολλές αλλαγές στο παιχνίδι μας. Λέω και πάλι πως οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές διαθέτουν δυνατότητες, όμως χρειάζεται να δουλέψουμε πολύ σκληρά αν θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί στους αγώνες της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού το καλοκαίρι».