Άρης: Αυθημερόν τα εισιτήρια με Πανσερραϊκό

Άρης: Αυθημερόν τα εισιτήρια με Πανσερραϊκό

H διοίκηση του Άρη ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια για το μεγάλο ντέρμπι με τον Πανσερραϊκό (4/4) θα κυκλοφορήσουν λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Σε κυκλοφορία θα τεθούν το Σάββατο (04/04) το μεσημέρι (12:00) τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό (16:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης. Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ στις Θύρες 1, 2, 3, 9 και 10 ευρώ στη Θύρα 7 (επισήμων). Τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Ενημέρωση για τα νέα καρτελάκια

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι την ημέρα του αγώνα με τον Πανσερραϊκό (Σάββατο 04/04) στο Κλεάνθης Βικελίδης, οι κάτοχοι του πακέτου εισιτηρίων της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 δεν θα έχουν την δυνατότητα να παραλάβουν ή να αντικαταστήσουν την κάρτα τους, ενώ –υπενθυμίζεται- ότι σε κανέναν κάτοχο δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο, χωρίς την επίδειξη της καινούργιας κάρτας. Όπως είναι γνωστό, τα καρτελάκια του πακέτου εισιτηρίων διατίθενται καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-18:00) από τα γραφεία του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ (πρώην ΠΑΕ ΑΡΗΣ), επί της οδού Αλκμήνης. Για την αντικατάσταση και την παραλαβή τους απαραίτητη είναι η προσκόμιση της προηγούμενης κάρτας και της Αστυνομικής ταυτότητας. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310-325001».