Αχαϊκή: Βαρύς... ο πέλεκης

Αχαϊκή: Βαρύς... ο πέλεκης

Η Αχαϊκή δεν στάθηκε τυχερή όσον αφορά την ποινή της, με την ΕΠΟ να την τιμωρεί με αφαίρεση δύο βαθμών τόσο από το τρέχον όσο και από το επόμενο πρωτάθλημα, ενώ η διοίκηση καλείται να πληρώσει χρηματικό πρόστιμο 1.150 ευρώ.

Έτσι το συγκρότημα της Αχαϊκής χάνει το ματς με τον Παναρκαδικό στα χαρτιά, με σκορ 3-0. Στο μεταξύ, η Πειθαρχική Επιτροπή κατακύρωσε υπέρ του Ορφέα Ελευθερούπολης το ματς με την Καστοριά με σκορ 3-0, καθώς οι «γουναράδες» δεν έδωσαν το «παρών» στον αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα, από την Καστοριά αφαιρούνται 2 βαθμοί τόσο από το τρέχον πρωτάθλημα, όσο και από το επόμενο, καθώς της επιβλήθηκε πρόστιμο 100 ευρώ.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

1. Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο ΑΧΑΪΚΗ πειθαρχικά ελεγκτέο για τα αναφερόμενα στο σκεπτικό πειθαρχικά παραπτώματα και του επιβάλλει χρηματική ποινή χιλίων εκατόν πενήντα (1.150) ευρώ. Αφαιρεί από το υπαίτιο σωματείο ΑΧΑΪΚΗ τρεις (3) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δύο (2) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας της επόμενης περιόδου. Κατακυρώνει τον αγώνα της 22/03/2015 του Πρωταθλήματος Γ' Εθνικής Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων ΑΧΑΪΚΗ και ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ με τέρματα μηδέν (0) έναντι τριών (3).

2. Κατακυρώνει τον ποδοσφαιρικό αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, ο οποίος είχε οριστεί να διεξαχθεί στο ΔΗΜ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ στις 22-3-15, μεταξύ των ομάδων ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ και ΑΓΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ υπέρ του σωματείου ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ με τέρματα τριών έναντι μηδενός 3-0. Αφαιρεί από το σωματείο ΑΓΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ δύο (2) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δύο (2) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας του επόμενου πρωταθλήματος. Επιβάλλει στο σωματείο ΑΓΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ χρηματική ποινή εκατό (100) ευρώ.