Κέρδισε εμπειρίες η Σπάρτη κόντρα στη Γλυφάδα

Κέρδισε εμπειρίες η Σπάρτη κόντρα στη Γλυφάδα

Ένα δυνατό φιλικό με αντίπαλο τη Γλυφάδα έδωσε η Σπάρτη, η οποία ηττήθηκε 3-1 έχοντας αρκετές απουσίες.

Η ομάδα του Αργύρη Κατσίχτη για μεγάλο διάστημα έπαιξε ως ίσος προς ίσο απέναντι σε μια ομάδα Γ' Εθνικής, παρά τις αρκετές και σημαντικές απουσίες που είχε να αντιμετωπίσει. Η Σπάρτη παρουσιάστηκε αρκετά καλή στο πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού, κατάφερε μάλιστα να προηγηθεί με ένα πολύ ωραίο γκολ του Γεωργακόπουλου από πάσα του Ηλία Αναστασάκου στο 16' του αγώνα.

Οι Λάκωνες συνέχισαν να έχουν καλή παρουσία, παρά την απουσία των Χαλίλι, Χοτζάι, Σεμερτζίδη, Κορωνή και Σπυροπάλι. Πρόκειται μάλιστα για ποδοσφαιριστές που έχουν καταλυτική συνεισφορά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Λακωνίας και φέτος, στους οποίους δεδομένα θα στηριχθεί ο Κατσίχτης και στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Η Γλυφάδα, στη συνέχεια του αγώνα, κατάφερε να ισορροπήσει την κατάσταση και στο 34' έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την εμπειρία τους στις στημένες φάσεις και στο 39' πήραν προβάδισμα, ενώ το τελικό 3-1 για τη Γλυφάδα διαμορφώθηκε στο 63'. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής της Σπάρτης άλλαξε όλη την ομάδα, δίνοντας σε όλους τους παίκτες την ευκαιρία να αγωνιστούν σε αυτό το σημαντικό φιλικό. Η Σπάρτη, μάλιστα, είχε και κάποιες ευκαιρίες για να μειώσει το σκορ, το οποίο δεν άλλαξε ως το τελικό σφύριγμα της αναμέτρησης.

Τέλος, πολλά χαμόγελα στους ανθρώπους της Σπάρτης έφερε η επανεμφάνιση του Πανάκη ο οποίος αγωνίστηκε από το 56' και μετά, έδειξε να έχει αφήσει πίσω του όλα τα προβλήματα και θα αποτελέσει μια έξτρα λύση για τα μπαράζ ανόδου.

Σπάρτη: Γαρόζης, Πετρόπουλος, Πρασσάς, Γκίτζιας,Κόπελας, Γεωργακόπουλος, Τσούκλης, Σπηλιωτόπουλος, Πολυκρέτης, Αναστασάκος, Γκολέμης

Αγωνίστηκαν και οι Πανάκης, Αϊβαλιώτης, Πετράκος, Κλουκίνας, Τσούβαλης