Νέα πρόταση από την Γήπεδο ΑΕ για το AEL FC Arena

Νέα πρόταση από την Γήπεδο ΑΕ για το AEL FC Arena

Η Γήπεδο ΑΕ επανέρχεται στο προσκήνιο... καταθέτοντας νέα πρόταση στη Λάρισα για την χρήση του AEL FC Arena ενόψει των πλέι οφ.

Ωστόσο, μεταξύ άλλων φροντίζει να εξαπολύσει τα πυρά της εναντίον του ισχυρού άνδρα της «Βασίλισσας», Βαγγέλη Πλεξίδα.

Πιο αναλυτικά, το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αναφέρει:

«Ποτέ η Γήπεδο Α.Ε δεν ζήτησε 10.000 ευρώ και επιπλέον 4 ευρώ / εισιτήριο, ζήτησε ή το ένα ή το άλλο όποιο είναι υψηλότερο άλλωστε ήταν αποτέλεσμα της πρότασης του κ.Πλεξίδα κατά την τελευταία μας συνάντηση τον Οκτώβριο του 2014 γνωρίζοντας ο ίδιος κάθε λεπτομέρεια. Προφανώς το ψέμα είναι εύκολη επιλογή. Ας ξαναδιαβάσει ο γράφων την ανακοίνωση διότι στη Γήπεδο δεν έγινε ποτέ πρόταση 50.000/αγώνα, πρόκειται προφανώς περί λάθους.

Η Γήπεδο απέρριψε την πρόταση του 20% βάση εκκαθάρισης διότι ο κ. Πλεξίδας δεν αποκόμισε και την πιο αντικειμενική αποτύπωση εκκαθαρίσεων της φετινής περιόδου. Είναι και ο βασικότερος λόγος που κάνουνε το γήπεδο Αλκαζάρ «σίγουρη» και φτηνή λύση. Η πρόταση του 20% επί της εκκαθαρίσεως προϋποθέτει αξιοπιστία.

Πρέπει να γνωρίζετε κ. Πλεξίδα ότι ο χώρος παραχωρήθηκε με νόμο που ψηφίστηκε από την Ελληνική βουλή κάτι που αποτέλεσε κίνητρο για κάποιον να επενδύσει. Αφορούσε το ΑΕΛ FC ARENA και το Γήπεδο Καραϊσκάκη και όποιον άλλον ήθελε να επενδύσει με τους ίδιους όρους και καλό θα είναι όσοι κάνουν αναφορά να το γνωρίζουν ως πάγιο δεδομένο. Η βοήθεια του κόσμου παραμένει επίσης ένα σημαντικό στοιχείο πίεσης υλοποίησης αυτού του οράματος, όμως το γήπεδο κατασκευάστηκε με εγγύηση την περιουσία του κ. Πηλαδάκη και με ίδια συμμετοχή για την εκταμίευση του δανείου 40 και πλέον εκατομμύριων σε πολύ δύσκολους καιρούς και χωρίς η πολιτεία ως γνωστόν να τηρήσει την δέσμευση της για συμμετοχή στο έργο ύψους 8 εκατομμύριων !!!!!!

Δεν τρομάζουμε από έμμεσες η άμεσες απειλές κ. Πλεξίδα και θα σας συμβουλεύαμε να κοιτάξετε πρώτα τα «εν οικω σας» όσον αφορά τα περί τυπικών διαδικασιών που ακολουθήσατε.

Λυπούμαστε που η τακτική του κ. Πλεξίδα οδηγεί την ομάδα μακριά από εκεί που πρέπει να βρίσκεται αλλά πιστεύουμε πλέον ότι αποτελεί επιλογή του και ψάχνει άλλοθι για αυτήν. Η ΠΑΕ ως εταιρεία δυστυχώς χαρακτηρίζεται από τον κ. Πλεξίδα και κάνει δύσκολη έως ανέφικτη την όποια έντιμη και καθαρή προσέγγιση. Οι συζητήσεις ουσιαστικά δεν ξεκινήσανε ποτέ -διότι δεν θέλατε κ. Πλεξίδα στέλνοντας τελεσίγραφα – και απλά το κάνατε για να ρίξετε στάχτη στα μάτια του κόσμου που ήθελε την χρήση του AEL FC ARENA.

Κατά την τελευταία συνάντηση μας είπατε ότι η εναντίωσή σας οφείλεται σε παραπληροφόρηση των συμβούλων σας, τώρα ποιος φταίει;

Τέλος, για να αποφεύγουμε τις υπεκφυγές και σε αυτήν την χρονική στιγμή που η ομάδα χρειάζεται την στήριξη όλων προτείνουμε τα εξής:

Να καταβληθεί στην Γήπεδο το ποσό των 10.000 /αγώνα και για τους πέντε (5) αγώνες αναλαμβάνοντας η ίδια η Γήπεδο τον καθαρισμό και όλα τα λειτουργικά της έξοδα. Εξαιρούνται από την πρόταση η εγγύηση ζημιών, η αστική ευθύνη και όλα τα έξοδα αγώνα με την προϋπόθεση ότι το ανώτατο εισιτήριο σε όλους τους αγώνες των play off να είναι 2 ευρώ ανεξάρτητου θύρας.

Για την Γήπεδο ΑΕ
Εκ της διοικήσεως».