Τύρναβος: Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για τα πλέι άουτ

Τύρναβος: Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για τα πλέι άουτ

Ο «Μαραθώνιος» τώρα ξεκινάει για τον Τύρναβο, με τη διοίκηση του συλλόγου να ενημερώνει τον κόσμο για τα μίνι εισιτήρια διαρκείας των πλέι άουτ, εκεί όπου ο σύλλογος θα δώσει σκληρή «μάχη» για να παραμείνει στην κατηγορία.

Οι ιθύνοντες απηύθυναν το κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό και άπαντες θέλουν να ευδοκιμήσει αυτή η προσπάθεια για το καλό της ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ανακοινώνει την πώληση των ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ PLAY OUT FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, για την σεζόν 2014-2015. Στο "μαραθώνιο" πρωτάθλημα της Football League η Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 δημιουργεί τα μίνι εισιτήρια διαρκείας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της.

Η αγορά του συγκεκριμένου εισιτηρίου θα αποτελέσει μια πολύ σημαντική ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ για την ομάδα του Τύρναβου για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος. Η τιμή του διαρκείας στα επίσημα ορίζεται στα 50ευρώ, ενώ το κανονικό εισιτήριο θα πωλείται στα 15ευρώ ανά αγώνα.

Η συσπείρωση του κόσμου, θα είναι η κινητήριος μοχλός, σε αυτή τη προσπάθεια να παραμείνει η ομάδα στην Football League».