Ολυμπιακός: Επαφές για συμμετοχή στο φιλικό τουρνουά της Μπάγερν

Ολυμπιακός: Επαφές για συμμετοχή στο φιλικό τουρνουά της Μπάγερν

Οι επαφές του Ολυμπιακού σε υψηλό επίπεδο με μεγάλους συλλόγους συνεχίζεται, μετά και την συμμετοχή του περασμένο καλοκαίρι στο διεθνές τουρνουά «International Champions Cup» στην Αμερική.

Αυτό το καλοκαίρι οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση στις ΗΠΑ, αλλά σχεδιάζουν να συμμετέχουν σε ένα αναλόγου βεληνεκούς τουρνουά στη Γερμανία. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος», η διοίκηση του Ολυμπιακού βρίσκεται σε επαφή με την Μπάγερν Μονάχου για το γνωστό «Audi Cup» που διεξάγεται στην έδρα του γερμανικού συλλόγου, με τη συμμετοχή αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες θα κάνουν και φέτος το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους στο Ζέεφελντ, έχοντας ήδη ρυθμίσει τις λεπτομέρειες. Πλέον βρίσκονται σε συζητήσεις για κάποια δυνατά φιλικά στην Αυστρία. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, η πρώτη συγκέντρωση προγραμματίζεται στις 7 Ιουλίου, με την αποστολή να αναχωρεί τρεις ημέρες αργότερα για το Ζέεφελντ. Το δεύτερο στάδιο αναμένεται να γίνει στη Γερμανία και όχι στο Έρμελο για φιλικά παιχνίδια.

Πηγή: Onsports.gr