Κοντονής: «Ισονομία προς όλους»

Κοντονής: «Ισονομία προς όλους»

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, μετά την τέλος της συνάντησης με τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Βαγγέλη Ασλανίδη, η κυβέρνηση δεν θα υποστεί ούτε χιλιοστό από την αρχική της θέση και θα συμπεριφέρεται με ισονομία προς όλες τις ομάδες και τους φιλάθλους όλης της χώρας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μας ευχαριστεί πολύ που συντάσσονται κάποιες ομάδες με τις θέσεις της Κυβέρνησης, αλλά όσο δύσκολο κι αν είναι, όποια κίνητρα κι αν έχει κάποια ομάδα είτε θετικά είτε αρνητικά, η κυβέρνηση δεν θα υποστεί ούτε χιλιοστό από την αρχική της θέση, να συμπεριφέρεται με ισονομία προς όλες τις ομάδες και τους φιλάθλους όλης της χώρας. Να μην έχει κανείς καμία ανησυχία ότι θα αδικηθεί από την Κυβέρνηση, θα λειτουργήσουμε με γνώμονα το συμφέρον του Αθλητισμού και της Κοινωνίας».

Για την πρόσκληση της ΟΥΕΦΑ στη Βουλή : «Επίσημα θα προσκληθούν τη Δευτέρα όπου θα κατατεθεί το αίτημα στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων. Περιμένουμε να ακούσουν τα αιτήματα μας και θα έχουν μια άμεση επαφή στη ΓΓΑ για τα θέματα που μας απασχολούν. Τέλος, όσο αρνητικά και αν στέκονται κάποιοι απέναντι στην θέση της Κυβέρνησης θα κρατήσουμε ίσες αποστάσεις και η ισονομία προς όλους».