Τον έβαλε σε μπελάδες!

Τον έβαλε σε μπελάδες!

Την ήττα με σκορ 1-3 γνώρισε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης από τον Πύρασο, με αποτέλεσμα να πάρει παράταση η υπόθεση παραμονή.

Ήττα-σοκ υπέστη ο Οικονόμος στην έδρα του από τον Πύρασο, σε ένα αγώνα που οι γηπεδούχοι ήθελαν να αποβάλλουν οριστικά το άγχος από πάνω τους όσον αφορά την υπόθεση παραμονή αλλά το παιχνίδι δεν εξελίχθηκε όπως πολλοί θα περίμεναν.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 15ο λεπτό έπειτα από όμορφη πάσα του Αναστασίου στον Κοντοβά με τον τελευταίο να κάνει από κοντά το 0-1. Στο 50ό λεπτό ο Πύρασος πήρε προβάδισμα δύο γκολ με τον Κοντοβά να πετυχαίνει ένα υπέροχο γκολ με προσωπική ενέργεια. Πέντε λεπτά αργότερα ο Αναστασίου με σουτ έξω από τον περιοχή έκανε το 0-3. Το μόνο που κατάφεραν οι «πράσινοι» ήταν να μειώσουν στο 70ό λεπτό με τον Κουλτσιάκη. Στο 90ό λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Κοντοβά Π.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Καραγιάννης, Καρακώστας (73' Σενκάι), Μάντζιος, Κουμπούρας, Μπαλής (50' Τόλιος), Νάνος, Αγρόδημος, Κουλτσιάκης, Καραγκούνης, Χάμος.

Πύρασος Ν.Αγχιάλου (Στέφανος Ξηρόφωτος): Χαλάτσης, Σφάκας, Βέργος, Κοντοβάς Γ. (63' Κοντοβάς Θ.), Γκάγκας, Στεφανής, Μπασδάνης, Βαγγελάκος, Μυργιώτης, Κοντοβάς Π, Αναστασίου.

Πηγή: rockngoal.com.gr