Δίκαιη μοιρασιά στο Καστέλι

Δίκαιη μοιρασιά στο Καστέλι

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, Κισσαμικός και Κηφισιά μοιράστηκαν τον έναν βαθμό καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2.

Σε ένα ματς γοήτρου περισσότερο... οι Κρητικοί που έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο στη Football League υποδέχθηκαν την αθηναϊκή ομάδα, η οποία παρά την προσπάθεια καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν θα καταλάβει τελικά τη δεύτερη θέση στον τέταρτο όμιλο της Γ' Εθνικής. Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 19ο λεπτό με τον Βέρμπη, με τον Τσικουδάκη να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 50'. Η Κηφισιά ευτύχησε να πάρει ξανά το προβάδισμα με τον Ματσούκα στο 62', όμως δέκα λεπτά αργότερα ο Στεφανίδης διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Οι συνθέσεις:

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Κοντοπίδης, Κότσιας, Ζ. Κομπογεννητάκης (75' Σελινιωτάκης), Λ. Κομπογεννητάκης (46' Λώττας), Βιδάλης, Ντεντάκης, Μποτωνάκης, Σμίλτος, Τσικουδάκης, Στεφανίδης, Κοκάκης (65' Κανελλόπουλος)

ΚΗΦΙΣΙΑ (Δημήτρης Παπασπύρου): Γουμάγιας, Παπάζογλου, Καραμπάς, Τεγούσης, Έσλερ, Ανδρίκος, Τσιμικλής, Ματσούκας (85' Γεωργόπουλος), Βέρμπης, Παληαρούτας (83' Αλμπάνης), Δρυμούσης (69' Κολοτούρος)