Αγροτικός Αστέρας: Τα εισιτήρια με Πιερικό

Αγροτικός Αστέρας: Τα εισιτήρια με Πιερικό

Από σήμερα βρίσκονται στη διάθεση του φίλαθλου κοινού του Αγροτικού Αστέρα τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής των πλέι άουτ με τον Πιερικό στο «Δημήτρης Κοντικάκης».

Αξίζει να αναφέρουμε πως για μία ακόμα φορά η «πράσινη» ΠΑΕ έδειξε τις ευαισθησίες της απέναντι στις κοινωνικές ευπαθείς ομάδες, με την είσοδο για τους ανέργους αλλά και για τους μαθητές να είναι ελεύθερη.

Η ανακοίνωση:

«Την ερχόμενη Κυριακή, 3/5, στις 17:00, στο Δημήτρης Κοντικάκης, ο Αγροτικός Αστέρας υποδέχεται τον Πιερικό για τη 2η αγωνιστική των Play Out της Football League ΟΠΑΠ.

Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και για όλους τους εντός έδρας αγώνες μέχρι το τέλος της τρεχούσης αγωνιστικής περιόδου η είσοδος για τους άνεργους είναι δωρεάν, εφόσον φέρουν μαζί τους κάρτα ανεργίας σε ισχύ.

Ισχύει επίσης, ότι για γυναίκες, ηλικιωμένους και φοιτητές (επιδεικνύοντας τη φοιτητική ταυτότητα ή πάσο) ισχύει ειδική τιμή 5 (πέντε) ευρώ. Οι μαθητές (επιδεικνύοντας το μαθητικό πάσο) και στρατιώτες (επιδεικνύοντας στρατιωτικό πάσο) έχουν επίσης δικαίωμα ελεύθερης εισόδου.

Η είσοδος για τους αθλητές της ακαδημίας είναι δωρεάν, ενώ οι γονείς τους έχουν αμφότεροι δικαίωμα εισόδου με την αγορά μόνο ενός εισιτηρίου.

Η γενική τιμή εισόδου είναι 10 (δέκα) ευρώ και όλα τα εισιτήρια των γηπεδούχων παρέχονται από το εκδοτήριο της Θύρας 1».