Στη Γ’ Εθνική ο Πιερικός

Στη Γ’ Εθνική ο Πιερικός

Στα όρια της διάλυσης βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό ο Πιερικός, ο οποίος δεν κατάφερε να συγκεντρώσει 1000 ευρώ με αποτέλεσμα να ματαιωθούν τα επόμενα παιχνίδια των πλέι άουτ.

Γι' αυτό η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League ματαίωσε τα δύο προσεχή ματς του Πιερικού, με τον Αιγιιακό και τον Τύρναβο, στέλνοντάς τον στη Γ' Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο αγώνας μεταξύ των Π.Α.Ε. «ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ», της 3ης αγωνιστικής ημέρας των play out του 2ου Ομίλου της FOOTBALL LEAGUE Ο.Π.Α.Π. αγωνιστικής περιόδου 2014 - 2015, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΙΓΙΝΙΟΥ «Γ. ΠΑΡΑΛΥΚΙΔΗΣ», ματαιώνεται, λόγω αποφάσεων του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο. για την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

Ο αγώνας μεταξύ των Π.Α.Ε. «ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005», της 4ης αγωνιστικής ημέρας των play out του 2ου Ομίλου της FOOTBALL LEAGUE Ο.Π.Α.Π. αγωνιστικής περιόδου 2014 - 2015, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015 στο Α΄ ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ματαιώνεται, λόγω αποφάσεων του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο. για την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ».