Πιερικός: «Δεν τα παρατήσαμε…»

Πιερικός: «Δεν τα παρατήσαμε…»

Μπορεί να ματαιώθηκαν οι δύο επόμενοι αγώνες του Πιερικού, λόγω ανεξόφλητων οφειλών, ωστόσο οι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά το Σάββατο (9/5) και με ανακοίνωσή τους ξεκαθάρισαν πως δεν τα παρατούν...

Ολη η οικογένεια των «μελανόλευκων» επισήμανε πως θα συνεχίσει την προσπάθεια ως το τέλος, υποστηρίζοντας πως οι αγώνες κερδίζονται μέσα στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κόντρα σε αυτούς που έχουν μάθει να κερδίζουν παιχνίδια εκτός γηπέδου εμείς είμαστε ΕΔΩ. Ενεργοί και συνειδητοποιημένοι συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Όλη η οικογένεια του Πιερικού, πρόεδρος, παίκτες, εργαζόμενοι, ενωμένοι θα το πάμε μέχρι τέλους.

Γιατί για εμάς οι αγώνες παίζονται μέσα στις γραμμές του γηπέδου. Όχι σε σκοτεινά παρασκήνια. Τους αγώνες τους κερδίζεις με το πάθος, τη θέληση και την ικανότητα. Όχι στα χαρτιά. Συγχαρητήρια στον κ. Νιώπα και τα πειθήνια όργανά του. Η αποστολή τους εξετελέσθη. Η «υπερομάδα» τους δεν θα μας αντιμετωπίσει στο γήπεδό τους. Οι φόβοι τους δεν θα γίνουν πραγματικότητα.

Για όσους μας έχουν ξεγραμμένους, τους δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε σαν μια γροθιά. Δεν τα παρατήσαμε ποτέ και δεν θα το κάνουμε ούτε τώρα.