Νέα απειλή Grexit από FIFA

Νέα απειλή Grexit από FIFA

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η FIFA είναι έτοιμη να στείλει νέο έγγραφο προς την ελληνική πλευρά με το οποίο θα ενημερώνει για την επαναφορά του... μπαμπούλα του Grexit!

Η εφημερίδα «Sportday» αναφέρει πως η FIFA είναι έτοιμη να προχωρήσει στην αποστολή του εν λόγω εγγράφου. Ωστόσο, δεν αποσαφηνίζεται αν αυτό θα είναι ειδοποίηση για αποβολή του ελληνικού ποδοσφαίρου από το διεθνές στερέωμα ή αν θα πρόκειται για προειδοποίηση. Στο δεύτερο σκέλος, τα πράγματα μπορεί να είναι καλύτερα καθώς πιθανότατα θα αφήνεται ένα περιθώριο για διαφοροποιήσεις έτσι ώστε να αποφευχθεί το Grexit.

Ωστόσο, αν πρόκειται για ενημέρωση πως θα γίνει τελικά Grexit, τότε τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η πρώτη που θα υποστεί τις συνέπειες μιας τέτοιας κίνησης θα είναι η Εθνική Παίδων που έχει προκριθεί στο Euro U19. Η «γαλανόλευκη» αύριο (13/05) δίνει αγώνα πρόκρισης στην 8άδα απέναντι στους Γάλλους και δεν αποκλείεται να μην... τον δώσει καθόλου αν πράγματι υπάρξει αποβολή του ελληνικού ποδοσφαίρου από τον υπερκείμενη ομοσπονδία...