Πιερικός: Οριστική αποχώρηση

Πιερικός: Οριστική αποχώρηση

Την οριστική απόσυρση του Πιερικού αποφάσισαν από κοινού ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και οι παίκτες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο πρόεδρος της ομάδας, Κώστας Παπαδόπουλος είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία παικτών εκεί όπου αποφάσισαν ομόφωνα να σταματήσουν την λειτουργία της ομάδας και να την αποσύρουν από τη Football League.

Όπως είναι φυσικό αυτή η απόφαση φαίνεται πως πάρθηκε, μετά τα όσα εξωαγωνιστικά θέαμα προέκυψαν, μετά τον υποβιβασμό που... δεν γίνεται να αποφευχθεί και με γνώμονα να μην διασυρθεί άλλο το όνομα του ιστορικού σωματείου.

Οι ποδοσφαιριστές είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, γενικά το κλίμα δεν είναι καθόλου καλό και πλέον ο σύλλογος έχει μπει σε μια διαδικασία που μόνο χαμόγελα δεν φέρνει.

Άλλωστε και το ακραίο σενάριο της παραμονής μέσα από προσπάθεια στο χορτάρι δεν συγκέντρωνε σχεδόν καμία πιθανότητα, έτσι όπως είχε διαμορφωθεί η κατάσταση...

Την Παρασκευή (15/5) , ο κ. Παπαδόπουλος αναμένεται να προχωρήσει σε δηλώσεις, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεθεί στα αποδυτήρια το απόγευμα (στις 17:00) για να ανακοινώσει στο ποδοσφαιρικό τιμ τα... μαντάτα.

Πηγή: Pierikosnews