Πιερικός: Ψάχνει επιχειρηματίες

Πιερικός: Ψάχνει επιχειρηματίες

Η απόσυρση του Πιερικού από τα play out της Football League αναγκάζει τα εναπομείναντα μέλη της διοίκησης, να κοιτάξουν την επόμενη μέρα στην Γ' Εθνική.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Πασχάλης Τσιτιρόκης έχει αναλάβει να «τρέξει» την ομάδα και αναζητά ανθρώπους που θα την στηρίξουν στην επόμενη μέρα.
Αναλυτικά όσα είπε στην ARENA PRESS:
«Ώς γνωστόν αναστέλλεται η λειτουργία της ποδοσφαιρικής ομάδας και μέχρι την τυπική επικύρωση, ο Ερασιτέχνης που αναλαμβάνει πλέον δράση, μετά τον υποβιβασμό στη Γ' Εθνική , κερδίζει κάποιο χρόνο για την επόμενη μέρα. Το μέλημα μας είναι τις επόμενες 15 μέρες να 'τρέξουμε' επαφές με όποιους ενδιαφερόμενους προκύψουν για τη διοίκηση στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Γιαυτό θα συσταθεί άμεσα μια επιτροπή, 4-5 ατόμων, μέχρι τη Δευτέρα-Τρίτη και θα γίνει συνέντευξη τύπου ενημερωτικού χαρακτήρα. Σε αυτήν θα μετέχω και εγώ, ίσως και παλαίμαχοι και άτομα κοντά στην ομάδα, και εξωθεσμικοί παράγοντες που ενδιαφέρονται. Θα την χαρακτήριζα επιτροπή επαφών άτυπης στήριξης. Προσωπικά, θα προτιμούσα να ευδοκιμήσει μια ντόπια λύση για τη νέα διοίκηση αλλά πορευόμαστε στο .. βλέποντας και κάνοντας. Δεν υπάρχουν ακόμα σημαντικές ενδείξεις και πολλές κινήσεις. Στην πορεία θα γίνει και μια ανοιχτή συγκέντρωση σαν άτυπη συνέλευση, για να προκηρυχθούν εκλογές στον Ερασιτέχνη περί τα τέλη Ιουνίου».