Πιερικός: Με… Μανίκα στη Γ’ Εθνική

Πιερικός: Με… Μανίκα στη Γ’ Εθνική

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πιερικού, Ηλίας Μανίκας εκπροσωπεί επιχειρηματίες της Πιερίας που ενδιαφέρονται να αναλάβουν την ομάδα με σκοπό να την επαναφέρουν στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανίκα στο pnews:

Αρχικά να κάνουμε γνωστό στο φίλαθλο κόσμο της Κατερίνης το τι μέλλει γενέσθαι με αυτό το σχήμα που ενδέχεται να εμπλακεί στα θέματα του Πιερικού, ποια είναι τα ονόματα τους και το επαγγελματικό προφίλ τους, τις θέσεις τους και τις φιλοδοξίες που έχουν ως στόχο για τον Πιερικό μας!

«Είναι οι επιχειρηματίες ο κύριος Μανώλας Χρήστος και η σύζυγός του κυρία Ελένη Ντουφα, που είναι γνωστοί στον κόσμο της Πιερίας, μιας και δραστηριοποιούνται χρόνια με επιτυχία στον επιχειρηματικό τομέα με γνωστές τις επιχειρήσεις τους!

Κάναμε μια άτυπη συνάντηση με τον Ερασιτέχνη και τον κύριο Τσιτιρόκη οπού τον εκφράσαμε το ενδιαφέρον μας. Έπειτα ορίσαμε νέο ραντεβού με την επιτροπή που έχει συσταθεί για να ενημερώσουμε για το πλάνο μας.

Στόχος ξεκάθαρος η ομάδα να επανέλθει άμεσα στις επαγγελματικές κατηγορίες. Θα στελεχωθεί με νέα παιδιά που θα αναλάβουν το στήσιμο του καινούργιου αυτού οράματος... που είναι η αναγέννηση του Πιερικού μας. Εγώ θα είμαι στο οργανωτικό κομμάτι μαζί με κάποιους ντόπιους συνεργάτες μου, γνώστες στο Πιερικό ποδόσφαιρο και με βασικούς χρηματοδότες τους παραπάνω Κ. Μανώλα και Κυρία Ντούφα.

Περισσότερα θα γίνουν γνωστά μετά την συνάντησή με την επιτροπή που θα κάνουμε. Οι θέσεις μας θα είναι ξεκάθαρες με πάνω από όλα το συμφέρον του Πιερικού μας..».