Αγροτικός Αστέρας: Τα εισιτήρια με Ζάκυνθο

Αγροτικός Αστέρας: Τα εισιτήρια με Ζάκυνθο

Η διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα αποσαφήνισε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τα εισιτήρια του αγώνα της προσεχούς Κυριακής κόντρα στη Ζάκυνθο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι άουτ (24/5 18:00).

Το Δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Την ερχόμενη Κυριακή, 24/5, στις 18:00, στο Δημήτρης Κοντικάκης, ο Αγροτικός Αστέρας υποδέχεται τη Ζάκυνθο για την 6η αγωνιστική των Play Out της Football League ΟΠΑΠ. Ισχύει πάντα, ότι η είσοδος για τους άνεργους είναι δωρεάν, εφόσον φέρουν μαζί τους κάρτα ανεργίας σε ισχύ. Ισχύει επίσης, ότι για γυναίκες, ηλικιωμένους και φοιτητές (επιδεικνύοντας τη φοιτητική ταυτότητα ή πάσο) ισχύει ειδική τιμή 5 (πέντε) ευρώ.

Οι μαθητές (επιδεικνύοντας το μαθητικό πάσο) και στρατιώτες (επιδεικνύοντας στρατιωτικό πάσο) έχουν επίσης δικαίωμα ελεύθερης εισόδου. Η είσοδος για τους αθλητές της ακαδημίας είναι δωρεάν, ενώ οι γονείς τους έχουν αμφότεροι δικαίωμα εισόδου με την αγορά μόνο ενός εισιτηρίου. Η γενική τιμή εισόδου είναι 10 (δέκα) ευρώ και όλα τα εισιτήρια των γηπεδούχων παρέχονται από το εκδοτήριο της Θύρας 1».